Stiri si curiozitati

Cum arata in liceu Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea

Publicat: 30 mai 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Irina Tanase a inceput sa fie in atentia presei dupa ce s-a aflat ca este iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Pana atunci, Irina era o eleva care aproape trecea neobservata. Invata la clasa D a generatiei 2011 din Colegiul National Elena Cuza din Bucuresti, un liceu ”de cartier”, cum il descriu absolventii. 

Dupa ce relatia dintre ea si Liviu Dragnea a devenit publica, Irina Tanase a incercat sa stearga trecutul, dar mai ales pozele care nu o avantajau foarte tare. Si-a sters pagina de Facebook, iar contul de Instragram are accesul restrictionat.

Fostii colegi ai Irinei, fac lumina in ceea ce o priveste pe tanara.

„Invatam in sala 13 din liceu, clasa cu cires la geam, ne urcam pe fereastra si culegeam cirese, eram singurii privilegiati din tot liceul”, au declarat colegii Irinei pentru Libertatea.ro

„Nu era un elev stralucit, insa nici nu era la coada clasei. Sa spunem medie, poate putin peste mediocru pentru o clasa de mate-info. Dar, intr-adevar, ii placea matematica, era buna la mate”, au mai spus acestia.

Cum a reactionat Irina Tanase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca. Fostul lider PSD este de cativa ani intr-o relatie cu o blonda cu 31 de ani mai tanara, el avand 56 de ani, iar ea doar 25. Destul de discreti in privinta relatiei lor, Liviu si Irina Tanase, iubita lui, au evitat sa vorbeasca despre relatia lor si s-au ferit inca de a inceput de ochii presei.

Tanara a fost contactata de mai multe publicatii pentru a comenta condamnarea partenerului ei la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dar ea a refuzat sa dea detalii prea multe.

„Nu doresc sa comentez. Este un moment greu pentru noi”, a declarat ea conform unor surse citate de Huff.

Adauga un comentariu