Cancan

Cum arată Jennifer Lopez în bikini la 51 de ani. Diva latino a făcut senzație la plajă

Publicat: 17 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Jennifer Lopez în bikini la 51 de ani. Diva latino a făcut senzație la plajă
Jennifer Lopez profită de ultimele zile de vară și s-a pozat pe plaja din Hamptons

Cum arată Jennifer Lopez în bikini. Vedeta muzicii latino reușește să surprindă prin fiecare apariție a sa, ca de altfel și de această dată. Jennifer Lopez s-a pozat într-un costum de baie roz, pe plaja din Hamptons. Ce mai, e pur și simplu răvășitoare.

Jennifer Lopez (51 de ani) surprinde la fiecare apariție, prin condiția sa fizică de invidiat. Diva latino a făcut senzație cu o imagine la plajă, într-un costum de baie roz. Mai mult, vedeta este aproape să cumpere clubul de baseball New York Mets, împreună cu logodnicul său, Alex Rodriguez. Iar pentru condiția sa fizică are un adevărat „ritual” prin care se menține în formă.

Cum arată Jennifer Lopez în bikini

Artista de 51 de ani se bucură de ultimele zile însorite în Hamptons. Aici, ea are o vilă cu opt dormitoare, în valoare de 10 milioane de dolari. Diva latino, care are aproape 244 de urmăritori pe social media, a postat o imagine cu ea în costum de baie. Jennifer Lopez a comentat în descrierea imaginii: „Mă simt de aur, profitând de ultimele clipe de vară”.

Fotografia a fost făcută pe o plajă din Hamptons, din apropierea conacului ei de 10 milioane de dolari. Iar imaginea postata pe contul său de Twitter a devenit virală. Și aceasta pentru că artista apare într-un costum de baie roz, care îi pune în evidență formele. Ea este întinsă pe un prosop alb, pe nisipul fin, și privește apusul.

Cum se menține în formă

Când se află în New York, Jennifer se bazează pe antrenorul de fitness David Kirsch pentru a-și menține silueta impresionantă. Artista are o înălțime de 1,65 m și o greutate de 63 de kilograme. Diva latino este una dintre cele mai sexy artiste din lume și uimește prin forma fizică în care se află.

Jennifer Lopez obișnuiește să meargă de trei-patru ori pe săptămână la sala de fitness. Iar aici se antrenează intens. Vedeta născută din părinți originar din Puerto Rico susține că dimineața este cea mai bună perioadă a zilei pentru efort fizic. În plus, ca să își păstreze energia și să nu intre într-o rutină, Jennifer Lopez combină atât antrenamentele, cât și antrenorii.

„Sunt 100% convinsă că exercițiile fizice reprezintă unul dintre motivele pentru care sunt așa de fericită. Când sunt la New York, lucrez cu David Kirsch, e uimitor. Când sunt în Los Angeles, lucrez cu Tracy Anderson. Îmi place echilibrul pe care mi-l oferă amândoi. Au două abordări total diferite”, a explicat Jennifer Lopez.

Antrenamentele cu Kirsch sunt mai intense, inclusiv cu sesiuni de kick-boxing.

În ce constă dieta vedetei

În privința dietei, totul pleacă de la apă. Jennifer Lopez are un adevărat cult de a se menține hidratată.

„Să bei multă apă, mai ales înaintea unui antrenament, te poate ajuta să împingi mai tare și să ieși mai mult din rutina de exerciții fizice”, a spus vedeta.

În plus, Jennifer Lopez evită alcoolul și cafeina. Bea doar cafea decofeinizată și are o dietă bogată în nutrienți.

„Când ies în oraș, la restaurant, mănânc salată sau pește cu legume. Și beau multă apă”, a mai zis Lopez.

La prânz, ea mănâncă, de regulă, somon cu broccoli sau dovlecel și nelipsita salată. Quinoa, orezul și fasolea se află și ele în meniul divei latino, a cărei carne preferată este puiul gătit în stil portorican.

Iar la cum arată Jennifer Lopez în bikini, credem că antrenamentele și dieta îi priesc din plin.

Adauga un comentariu