Cancan

Cum arăta Mara Bănică pe vremea când era jurnalist de război și transmitea din zonele de conflict

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nu multă lume ştie, însă înainte de a intra în lumea mondenă, Mara Bănică a fost jurnalist de război. Ba chiar mai mulţi ani, vedeta a transmis din zone de conflict.

Deşi acum o vedem mereu elegantă şi o admirăm ca făcând parte din lumea mondenă, ei bine, altfel stăteau lucrurile în urmă cu mai mulţi ani. Deşi nu multă lume are acest curaj, Mara Bănică a decis, la vremea respectivă, să devină jurnalist de război.

Fără nici cea mai mică teamă, Mara Bănică a fost plecată în diferite zone de conflict, de unde transmitea informaţii în ţară. Chiar dacă perioada a fost una grea şi solicitantă, a fost şi foarte frumoasă, mai ales că Mara Bănică îşi aminteşte cu mare drag de fiecare dată.

Chiar zilele trecute, îndrăgita jurnalistă a postat o footgrafie cu ea pe reţelele sociale, de pe vremea când se afla în Kosovo.

„Momente extrem de dragi mie din carieră. Împart cu voi o fotografie din Kosovo, o altă zonă de conflict din care am transmis ca jurnalist de război o lungă perioadă de timp”, a scris Mara Bănică pe Instagram.

Mara Bănică, la un pas să-şi aleagă altă carieră

Astăzi este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi, însă frumoasa vedetă a fost la un pas să-şi încerce norocul într-o altă meserie. Mara Bănică iubeşte teatrul şi spune că i-ar fi plăcut să fie actriţă.

„Fiind pasionată de lectură, teatru și istorie, pur și simplu s-a întâmplat. Voiam să dau la facultate fie la Teatru, fie la Jurnalism. Am ales varianta a doua și cred că nu am greșit”, a spus Mara Bănică.

Adauga un comentariu