National

Cum arată noile containere de la spitalul modular pentru pacienții cu Covid-19 de la Timișoara

Publicat: 11 nov. 2020
Spitalul modular de Timisoara

Ministerul Apărării Naționale a început înlocuirea corturilor, pe care le amplasasera pe stadionul  CFR la Spitalul de Campanie, cu containere. Acestea vor avea câte două paturi, încălzire și baie proprie.

Spitalul modular ridicat de armata la Timișoara este compus din 131 din containeri din care 120 de locuri pentru pacienții covid care prezintă forme ușoare și medii.

„Pacienții internați în cadrul Sistemului medical modular de izolare și tratament (SMMIT) din Timișoara sunt tratați în saloane moderne construite din containere izoterme modulare. Containerele achiziționate de MApN au devenit saloanele pacienților noștri, care acum sunt internați doar doi într-un salon și au grup sanitar propriu, duș, chiuvetă. Echipa medicală, administrativă și de suport continuă să muncească zilnic pentru că pacienții noștri să beneficieze de tratament medical și condiții de spitalizare normale zilelor noastre. Vă dorim sănătate și să respectați toate măsurile de prevenire și protecție recomandate de autoritățile centrale, județene și locale.
Credință, nădejde, respect!„, transmit reprezentanții Spitalului Militar Timișoara, citati de opiniatimisoarei.ro

Spitalul modular al armatei de la Timișoara

Spitalul modular de la Timișoara a fost construit de MAPN și este funcțional din luna iulie. Dacă până acuma acesta era compus din corturile armatei, acum, au început să fie înlocuite cu containere care sunt doate și cu încălzire pentru perioade rece. Spitalul modular al armatei este amplasat pe Stadionul CFR.

Adauga un comentariu