Prima pagină » Cancan » Cum arată sora Vivianei Sposub la 30 de ani și cu ce se ocupă

Cum arată sora Vivianei Sposub la 30 de ani și cu ce se ocupă

27 oct. 2020, 11:32,
BZI.ro, în Cancan

Pe Viviana Sposub o știe toată țara din televiziune, însă putini sunt cei care știu cum arată sora Vivianei Sposub la 30 de ani. Bianca Sposub este la fel de frumoasă ca și sora ei și are cu totul o alta ocupație. Aceasta locuiește în Iași și lucrează în domeniul IT.

Bianca Sposub este splendidă și seamănă mult cu vedeta de la Ferma, deși între ele este o diferență de aproximativ șapte ani.

Cum arată sora Vivianei Sposub la 30 de ani

La vârsta de 30 de ani, sora Vivianei Sposub atrage toate privirile.  Bianca este la fel de frumoasă ca vedeta de la Pro TV, dar are o ocupație cu totul diferită.

Mai exact, Bianca Sposub a studiat informatică, iar în prezent locuiește în Iași și lucrează în domeniul IT. Ea a avut o pariție la ”Vorbește lumea”, alături de mama ei, de ziua Vivianei.

Viviana Sposub s-a remarcat în televiziune, la ”Vorbește lumea” și la ”Ferma. Orășeni versus săteni”, unde a început o relație cu George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan. Însă, sora ei are un cu totul alt drum în viață.

Viviana Sposub are relație specială cu sora ei mai mare

Viviana Sposub a povestit că are o relație specială cu sora ei mai mare, deși se văd foarte rar, deoarece distanța dintre ele este destul de mare.

“Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie specială, dar din păcate de vedem foarte rar. Înainte eram nedespărţite, ieşeam foarte des la petreceri, în oraş sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am şi eu vacanţe, însă distanţa îşi spune cuvântul.”, a spus Viviana Sposub.

Vedeta de la Pro TV a mai spus că este recunoscătoare să aibă o asemenea soră și că, orice s-ar întâmpla, ele vor rămâne întotdeauna cele mai bune prietene.

“Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că am o asemenea soră şi că mă pot bucura alături de ea de nişte momente minunate. Noi nu prea ne spunem una celeilalte lucruri profunde şi chiar ne certăm destul de des, dar orice ar fi, suntem şi vom fi cele mai bune prietene. Bianca, te iubesc enorm de mult”, a mai spus Viviana Sposub.

Viviana Sposub, testată pozitiv cu noul coronavirus. Ea și iubitul ei George Burcea se află în izolare

Viviana Sposub a confirmat că a fost infectată cu noul coronavirus, la fel ca și iubitul ei George Burcea. Ea a primit rezultatul testului și din păcate acesta a fost pozitiv. Cei doi vor sta în izolare ela domiciliu și speră să depășească cu bine această perioadă.

Primul care a aflat că este infectat cu noul coronavirus este George Burcea. Acesta a declarat pentru ProTV că se simte bine și nu are niciun fel de simptome, însă vă sta izolat la domiciliu în perioada următoare. Totodată el a ținut să precizeze că și-a anunțat toți membrii familiei, dar și apropiații cu care s-a văzut în ultima vreme.

Viviana Sposub, testată pozitiv cu noul coronavirus

După nici 24 de ore, iubita sa Viviana Sposub a confirmat pentru ProTV că este și ea infectată. Vedeta de la Ferma a confirmat vestea proastă și a mărturisit că se află în izolare, se simte bine în acest moment și este optimistă că vor depăși amândoi acest impas.

Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan, ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana Sposub pentru protv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *