Cancan

Cum arată soţia lui Răzvan Fodor în costum de baie. Irina pare o puștoaică

Publicat: 16 sept. 2020
Cum arată soţia lui Răzvan Fodor în costum de baie
Răzvan și Irina au o relație de 13 ani, de zece ani sunt căsătoriți și au o fetiță de opt ani

Cum arată soţia lui Răzvan Fodor în costum de baie. De curând, Irina Fodor a împlinit 32 de ani, însă arată ca o puștoaică chiar daca este și mamă. Totodată, soția lui Răzvan Fodor se confruntă cu anumite probleme de 9 ani, de când era însărcinată.

Răzvan, prezentatorul emisiunii „Burlacul”, și Irina au o relație de 13 ani, iar din 2010 sunt căsătoriți. Mai mult, în 2012, a venit pe lume și fetița lor, Diana. Cei doi se iubesc enorm, dovadă și postările pe care le fac n mediul online.

Cum arată soţia lui Răzvan Fodor în costum de baie

Răzvan Fodor a publicat, în mediul online, fotografii cu soția sa, Irina, în costum de baie, de ziua de naștere a acesteia. Irina Fodor a împlinit 32 de ani, ocazie cu care partenerul său de viață, Răzvan Fodor, i-a făcut o urare și în mediul online. Mesajul este însoțit de două fotografii în care Irina Fodor apare în costum de baie. Arată extrem de bine și are look-ul unei puștoaice.

„Sper să te mai reîntâlnesc și în alte vieți, pentru că în asta sigur nu-mi ajungi.❤️La mulți ani!!🎉🎊🥂 #happy32 #frantuzoaica #birthdaywife”, este mesajul transmis de Răzvan Fodor de ziua de naștere a soției sale.

Irina Fodor a scris și ea un mesaj în mediul online, în care face un bilanț al celor 32 de ani pe care îi are.

„Îmi imaginam eu, puștoaică fiind și neștiind cât de mare e lumea asta și câte are de oferit, că, la 32 de ani, le voi fi încercat pe toate și le voi fi știut pe toate. Și am ajuns la vârsta asta și sunt momente când până și întrebări de-ale copilului mă lasă mască și fără vreo umbră de replică. E clar, mai e mult până departe. 🙈😅

Poate singura lecție bine învățată a fost a iubirii. Tare îmi place materia asta. ❤️

Azi, simt recunoștință pentru atâtea ocazii care mi s-au oferit ca să învăț, și pentru toate cele ce vor urma. 🙏🏻❤️ Vă mulțumesc din suflet pentru urări, pentru gândurile și cuvintele frumoase! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Să curgă prosecco!🤣🥂🍾”, a spus soția lui Răzvan Fodor.

Sunt căsătoriți de 10 ani

Răzvan Fodor este căsătorit de 10 ani cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Irina Fodor a povestit despre momentul în care l-a dus pe Răzvan să-și cunoască viitorii socri, la Buzău, în 2008.

„Îi mai trimiteam mamei poze, mama parcă îl mai repera puțin, dar atât. Știau doar că e vedetă… Îi trimiteam eu poze de pe laptop-ul de la cămin. Mama mă tot întreba: câți ani are, cine e, din astea. Când i-am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei.

Ai mei nu erau așa deschiși ca mama lui Răzvan, probabil că părinții de fete sunt puțin mai în gardă. Tata stătea sobru pe fotoliu, încerca Răzvan să destindă atmosfera, dar nu avea cu cine, că tata își luase o mină de general… Mama în schimb era foarte emoționată și foarte intimidată de Răzvan. Dar ulterior s-a deschis și acum Răzvan e, cum ar veni, ginerele ei preferat. Râde, se chițăie cu noi la masă, îi plac glumele lui”, și-a amintit Irina Fodor despre întâlnirea lui Răzvan cu părinții ei.

Cu ce probleme se confruntă Irina Fodor

Irina Fodor a mai povestit că de multe ori să întâmplă să uite lucrurile simple pe care le are de făcut. Problemele au apărut în 2011, atunci când a rămas însărcinată. Irina a scris pe blogul său despre problemele majore cu care se confruntă din cauza pierderilor de memorie.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiţi să…»”, a spus Irina Fodor.

Însă la cum arată soţia lui Răzvan Fodor în costum de baie, problema pierderilor de memorie pare una minoră…

Adauga un comentariu