Actualitate

Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască! „A venit momentul să mă cunoașteți!”

Publicat: 03 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască A venit momentul să mă cunoașteți
Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască, e o întrebare la care mulți fani ai fostei asistente de la „Acces Direct“ au așteptat răspunsul

Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască, e o întrebare la care mulți fani ai fostei asistente de la „Acces Direct“ au așteptat răspunsul. De-a lungul timpului, soțul vedetei, Andrei, a preferat să nu-și dezvăluie identitatea, motiv pentru care în toate fotografiile acesta poartă o mască și ochelari de soare. Recent, pe contul său de Instagram, bărbatul a postat prima fotografie în care s-a afișat cu chipul descoperit.

Cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască

Emily Burghelea este împreună cu Andrei de aproximativ 3 ani. În luna aprilie a anului trecut, fosta asistentă TV a devenit mamă pentru prima dată, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cu câteva luni înainte, aceasta a făcut căsătoria cu tatăl fiicei sale, un prosper om de afaceri în domeniul IT. Andrei este adeptul discreției, motiv pentru care, în toate fotografiile și aparițiile publice, apare cu chipul acoperit. Recent, acesta a publicat prima fotografie fără mască, susținând că a venit momentul ca urmăritorii să-l cunoască.

În dreptul imaginii postate, Andrei a scris și câteva rânduri pentru urmăritorii săi. Acesta a susținut că va face publice mai multe fotografii din momentele cheie din viața lui, între care se numără căsătoria cu mama fiicei sale și botezul micuței Amedea.

Pe rețelele de socializare, Andrei a postat o imagine cu el de când era copil. Acesta a susținut că dorește să-și dezvăluie identitatea treptat, de aceea a ales să facă publică o imagine din copilărie. Cu toate acestea, soțul lui Emily Burghelea le-a promis urmăritorilor că va posta și alte fotografii fără mască.

„A venit momentul să mă cunoașteți fără mască și mi-am propus să începem treptat! Aceasta este prima poză pe care vreau să o împărtășesc cu voi, aveam un an și jumătate și mama încă mă alăpta! Ai mei spun că am fost un copil cuminte, dormeam toată noaptea, mâncam bine și plângeam puțin! De azi începem o nouă poveste în care o să vă arăt toate momentele cheie din viața mea, fără mască, inclusiv de la nuntă și botez, ca să puteți vedea toate emoțiile pe care le-am trăit și nu le-am împărtășit din cauza măștii! Începem. Începem treptat!’, a scris soțul lui Emily Burghelea în dreptul imaginii cu el.

Șoțul lui Emily Burghelea: „A devenit incomod să port mască și ochelarii“

În urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare, a circulat o fotografie în care soțul lui Emily Burghelea ar fi fost surprins fără mască. Acesta a reacționat public, susținând că a devenit incomod să poarte masca și ochelarii.

„«Circulă pe internet o poză în care ți se vede fața», «Iubitul lui Emily fără mască», «Uite o poză cu tine fără mască!» Asta am văzut toată ziua. Acum ceva timp eu am ales să fiu prezent în social media, singura condiție fiind să nu mi se vadă chipul. În rest, v-am arătat TOT.

Așa am ales eu la momentul respectiv. Ieri, cineva postează un clip pe care scrie «iubitu’ lu’ Emily!!!!! Fără mască», în care sunt prezentate câteva poze din aeroport. Share-uri, vizionări, mesaje. Oricine poate sta în spatele unei măști, orice chip poate fi ascuns cu o mască. În viața de zi cu zi nu port mască, mi se pare banal, ba chiar uneori, când mai sunt cu Emily și vrea să facem o poză în public, îmi e rușine să îmi pun masca și ochelarii.

Pentru mine nu e o plăcere, a devenit ceva incomod, tocmai de aceea anunțasem ieri că mai sunt 4 zile până când voi pune o poză fără mască. Cineva a crezut că poate fura startul. Doar a crezut. AMR 3 zile! P.S. Când am scris acest text, nu aveam mască!“, a fost mesajul transmis de Andrei, pe contul personal de Instagram, după ce oamenii au aflat cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască.

Adauga un comentariu