Actualitate

Cum are loc slăbirea abdomenului cu folie alimentară. Ghid pas cu pas

Publicat: 29 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum are loc slăbirea abdomenului cu folie alimentară. Ghid pas cu pas
Împachetările cu folie alimentară au devenit foarte populare în ultima vreme printre cei care vor să-și subțieze talia

Slăbirea abdomenului cu folie alimentară. Multe persoane au probleme datorită kilogramelor în plus și mai ales a „colăceilor” formați în jurul burții. Este binecunoscut faptul că abdomenul este una dintre zonele în care grăsimea se depune foarte ușor. Din fericire există mai multe metode eficiente pentru subțierea taliei. Una dintre acestea este și tehnica împachetării abdomenului cu folie alimentară.

Greutatea corporală scăpată de sub control reprezintă o problemă destul de importantă pentru multă lume. Mai grav este că acele kilograme nedorite se acumulează în anumite zone ale corpului. Mai exact, ne referim la depunerile de grăsime de pe abdomen, șolduri și fese. Culmea, celulita din aceste locuri pare și cel mai dificil de îndepărtat.

Însă, și această problemă poate fi rezolvată dacă se dorește cu adevărat acest lucru. Există multe metode care ajută la topirea grăsimii din zonele nedorite, unele mai eficiente, altele mai puțin. Iar una dintre acestea este tehnica împachetării zonei în care dorim să slăbim cu folie alimentară. Nu este o procedură complicată, însă vine la „pachet” cu anumite instrucțiuni pentru o eficiență maximă.

Slăbirea abdomenului cu folie alimentară

Cu siguranță, foarte multă lume a auzit de această tehnică însă sunt puțini cei care știu exact ce presupune. Și aceasta deoarece nu se face oricum și oricând. Așadar, pentru a beneficia din plin de efectele acestei metode iată cum se procedează corect. Aceste împachetări cu folie alimentară au devenit foarte populare în ultima vreme. Cei care vor să-și subțieze talia, respectiv persoanele care vor sa scape de celulită apelează la această tehnică.

Împachetarea cu folie alimentară este eficientă pe termen scurt, însă există și unele riscuri destul de mari. Și ne referim aici de recurgerea la această metodă pe termen lung. Ideea este că prin această tehnică se crește capacitatea organismului de a arde grăsimi. Practic, împachetarea abdomenului cu folie duce la creșterea temperaturii în timpul exercițiilor. Astfel, rezultatul constă într-o slăbire mai rapidă.

Prin învelirea abdomenului cu folie se obțin următoarele rezultate:
– crește debitul sângelui în zona respectivă,
– se mărește cantitatea de transpirație,
crește totodată capacitatea organismului de a elimina toxinele și alte substanțe dăunătoare.

Care este procedura împachetării cu folie

Pentru această tehnică aveți nevoie de un prosop, folie alimentară, loțiune de corp și o lingură de ghimbir pudră. Inițial, pentru a deschide porii abdomenului, se înmoaie prosopul în apă caldă și se aplică pe piele 5-10 minute. Separat, se amestecă pudra de ghimbir cu loțiunea de corp și se masează bine abomenul. Apoi, se înfășoară zona respectivă cu folie alimentară transparentă și îți poți începe exercițiile fizice. Mare atenție, însă, să nu țineți folia în jurul abdomenului mai mult de 4 ore.

Această împachetare ajută la eliminarea excesului de apă reținut în țesut. Astfel, rezultatul este subțierea siluetei și tonifierea pielii. Problema apare însă atunci când procedura nu este făcută cu regularitate ori nu este susținută cu o dietă sănătoasă și sport. În acest caz, abdomenul va reveni rapid la dimensiunile inițiale.

Slăbirea abdomenului cu folie alimentară – avantaje

După cum spuneam, această metodă a împachetării cu folie alimentară are o serie de avantaje. Dintre acestea amintim:
– este de mare ajutor la modelarea corpului,
– stimulează procesul de transpirație, ceea ce accelerează arderile de grăsimi,
– prin această metodă, aplicată de 3 ori într-o săptămână, puteți „topi” 1,5 kilograme,
– poți înveli înveli doar o anumită zona pe care vrei să o modelezi. Însă, pentru întreţinere, poţi face împachetări şi în alte zone ale corpului.
– și nu în ultimul rând, este o soluţie ieftină şi convenabilă.

Care sunt riscurile acestei metode

Dincolo de avantaje, această tehnică presupune și anumite riscuri la care ne expunem. Astfel, pierderea excesivă de lichide prin transpirație poate avea efecte grave. Dintre acestea amintim amețelile, senzația de slăbiciune și o stare de confuzie. Totodată, slăbirea abdomenului cu folie alimentară este contraindicată dacă aveți pielea sensibilă. Dacă sunteți predispus(ă) la iritații, această metodă ar putea agrava problemele pielii. De asemenea, împachetarea nu este recomandată dacă aveți anumite de boli de piele, epilepsie sau hipertensiune arterială. Nu în ultimul rând, dacă suferiți de anemie sau nu suportați căldură excesivă, evitați această tehnică.

Adauga un comentariu