Sport

Cum au reacționat englezii când au aflat de posibilul transfer al lui Dennis Man la Norwich

Publicat: 10 iul. 2020
Fotbalistul Dennis Man (21 de ani) se află în atenția englezilor de la Norwich, iar suporterii echipei așteaptă cu nerăbdare transferul jucătorului român.
Dennis Man (21 de ani) se află în atenția englezilor de la Norwich.

Venirea lui Dennis Man la Norwich ar putea însemna plecarea lui Emiliano Buendia (23 de ani), actuala extremă din flancul drept. Fanii lui Norwich fac deja calcule și consideră că Man ar putea fi transferat pentru cel puțin 10 milioane de lire.

Dennis Man (21 de ani) se află în atenția englezilor de la Norwich, iar suporterii echipei așteaptă cu nerăbdare transferul jucătorului român.
Venirea lui Dennis Man la Norwich ar putea însemna plecarea lui Emiliano Buendia (23 de ani), actuala extremă din flancul drept. Fanii lui Norwich fac deja calcule și consideră că Man ar putea fi transferat pentru cel puțin 10 milioane de lire:

„Dennis Man este un jucător foarte apreciat în România și a început să apară și la naționala de seniori. Uitați ce viteză are / Dacă încasăm 25 de milioane pentru Buendia putem să plătim 10 milioane pentru Dennis Man și să investim restul de 15 în apărare / După ce l-am urmărit, chiar îmi doresc foarte, foarte mult să-l transferăm pe Man / Să sperăm că aceste zvonuri sunt adevărate / Din ce am înțeles, Dennis Man este cel mai bun tânăr fotbalist din România”, au scris fanii lui Norwich, pe Twitter.

Norwich pare gata să formeze o nouă echipă în această vară, după retrogradarea în Championship, conducerea fiind interesată de jucători tineri. Pe lângă Dennis Man, Norwich vrea să-i transfere și pe Matthew Dennis (18 ani, extremă, Arsenal), Lungi Srrensen (22 de ani, mijlocaș, Esbjerg), Bali Mumba (18 ani, fundaș drepta, Sunderland) și Callum O’Hare (22 de ani, mijlocaș ofensiv, liber de contract).

Dennis Man: „Discuții au fost și vor fi”

„Nu știu, nici nu mă gândesc, încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la club. Discuții au fost și vor fi. Am citit și eu prin presă, eu trebuie să rămân cu capul pe umeri și să-mi ajut colegii. Dacă Dumnezeu mă ține sănătos și voi reuși să mă transfer, cu atât mai bine.
Cred că orice jucător din România, în orice campionat va merge, va avea nevoie de un timp de adaptare. Încerc să mă pregătesc cât mai bine. Când va fi să fac pasul în altă parte, să fiu pregătit”, a spus Dennis Man, la finalul partidei FCSB – Dinamo 1-0.

Presiune pe Norwich! Gigi Becali anunță că alte 3 echipe sunt gata să-l transfere pe Dennis Man

Gigi Becali a recunoscut că nu ar fi o problemă dacă tratativele cu Norwich ar eșua, întrucât alte trei echipe sunt gata să-l transfere:

„Sunt mai multe oferte, mai sunt două echipe din Anglia și una din Italia, de care eu nu știu. Ea așa zice (n.r.- impresarul Anamaria Prodan).
Nu am probleme dacă nu îl vând acum pe Man. Eu banii pe Man pot să-i iau și la anul, poate chiar mai mulți. Nu cred că are cine să-l înlocuiască pe Man la echipa națională, nu văd cine ar putea”, a spus Gigi Becali, joi, la Palat. Gigi Becali, negocieri finale cu Norwich pentru Man!

FCSB: „Am făcut un deal”. Cât poate încasa

Patronul FCSB, Gigi Becali, a purtat o nouă rundă de negocieri cu oficialii lui Norwich, joi, la Palatul omului de afaceri, pentru transferul lui Dennis Man.
Gigi Becali a spus că englezii au acceptat o variantă propusă de el, cu un preț de 10 milioane de lire și încă cinci milioane sub formă de bonusuri, însă urmează să dea un răspuns final în câteva zile:

„Au venit directorul sportiv și cu avocatul (n.r.- de la Norwich). Eu am cerut, ei au notat. Ei au spus că la ce joacă el în momentul ăsta, nu merită 15 milioane.
Am spus că da, normal. Au spus că el, la ora asta, merită 5 milioane de pounds. Atunci am spus că nu are sens să mai discutăm. E adevărat că la ora asta nu merită, dar el are 21 de ani. El peste trei ani o să facă 100 de milioane. M-au întrebat de ce nu-l dau împrumut și le-am spus că nu.

Am făcut un deal cu ei, în funcție de jocuri. Să plătească 10 milioane + 5, în funcție de cum joacă acolo. Asta le-a convenit, ei îl iau ca să joace. Au notat, vorbesc cu patronii și o să dea un răspuns în câteva zile. N-am nicio problemă să plece Man imediat”, a spus Gigi Becali, la finalul negocierilor.

Adauga un comentariu