Viorela Dimici îl are ca invitat miercuri, 16 aprilie, de la ora 12:30, în cadrul #PodcastBZI, pe Sergiu Bargan, un antreprenor care a transformat provocările personale în afaceri de succes. De la viața într-un cămin friguroas din Rădăuți, la fondarea a trei branduri cunoscute în Iași – Lisnic Hair Studio, clinica Podomed și restaurantul Caucaz – parcursul său este o lecție de curaj, viziune și asumare.
Stabilit în România de la 16 ani, cu studii în Drept și un master în economie și dreptul afacerilor, Sergiu Bargan a construit în aproape 20 de ani un portofoliu de business-uri care vorbesc despre perseverență și autenticitate. Cea mai recentă creație a sa – restaurantul Caucaz – nu este doar o incursiune culinară în bucătăria din Georgia, Armenia sau Azerbaidjan, ci și o invitație la descoperirea unui stil de viață în care tradiția și simplitatea se împletesc armonios cu ospitalitatea.
În interviul cu Viorela Dimici, Sergiu povestește despre cele mai dificile decizii de business, compromisurile care l-au schimbat, ce înseamnă empatia în antreprenoriat și cum reușește să transforme pasiunea în proiecte sustenabile. Un episod cu gust de bucate georgiene, valori solide și povești din culisele succesului.
Noul episod de #PodcastBZI poate fi urmărit miercuri , 16 aprilie, de la ora 12:30, pe pagina de Facebook Sănătate BZI și canalul de YouTube BZI LIVE.
Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe https://www.youtube.com/@bzinews. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.