Bursa Barfelor

Cum de n-a bătut DaNa și la ușa asta? Era interesant, dar se pare că avea dreptate unul de acolo: prea mult spate

Publicat: 25 sept. 2021

La final de rubricuță, babele vor să vă spună două vorbe despre descinderile de la Cejeu de acum câteva zile. Cum și de ce au fost făcute e poveste lungă. Ce vor babele să vă spună este altceva. Când a intrat DaNa, vreo doi de la serviciul ăla de păzit gardurile giudețului au leșinat prin birouri. Toată lumea credea că acolo merg anchetatorii, având în vedere angajările făcute la comandă. Babele n-au înțeles nici până acum de ce DaNa nu s-a dus acolo. Interesant este că vreo doi de pe acolo s-au lăudat la beție că ei au spate și că nu-i deranjează nimeni. Iaca pare că au avut dreptate, ce să mai zică babele… Oricum lucrurile sunt clare și există și oameni care știu cât era șpaga pentru o angajare, asta desigur, dacă nu vorbim despre rudele servite cu posturi calde, că alea n-au plătit

Comentarii
 • Antena vad ca nu ai somn. Pe cine asteptai tu dimineata sub pod la nicolina? Daca e ce banuiesc eu e cam nasol de voi. Cum e cu angajare aia cu cantec? Ai facut parte din comisia de examinare si ai corectat testele grila sau de fapt le-ai incercuit ca sa iasa candidatul admis..si ala care a fost la magazia de izmene a fost langa tine. O sa va iasa pe ochi pensia,aveti grija cand o sa va aplecati dupa sapun! Tare va mai place sa angajati pensionari…o stiu si pe asta.

 • Pai podeaua spune ca este intangibil si corect , nu a mancat usturoi si nici gura nu-i miroase,dar sagetilor care au fost in comisia de examinare le tremura balamalele.

 • Credeam ca de Floroinache Ion si de Karacsoneasa e vorba. Si de Tinculescu. Pacat ca au scapat de data asta. Se aude prin targ ca culege cineva probe peste probe cu abuzurile facute prin dosarele copchiilor si o sa aiba mari emotii conducerea. N-o sa le ticneasca pensia si lefurile,,,,

 • Bai, babetelor v-ati facut de ? cu informatiile voastre culese din crasme! Uite ca se pot face angajari curate, fara spagi si pile!
  Apropos, de ce nu ati avut informatii despre angajarile la scoala de arte? Unde v-au fost informatorii? ???

 • Lucanus , va duceti la vale cu tatucul tabla, acusi vin baietii cu ochi albastri la voi.Sa inebunesti tu ca s-au facut concursuri curate?
  Eu in locul vostru nu asi mai dormi noaptea. Sa vad eu ce mai pui sub perna…

 • Bai, zoro, tu crezi ca astia cu ochii albastri se iau dupa partzurile care apar in ziare? Si ziarele au favoritii lor.
  Apropos, eu dorm bine noaptea si nu trebuie sa pun sub perna, ca tine, sticla cu rachiu!

 • Bai, Anonim alcolist, doar ti-am spus ca eu nu beau si am alergie la alcolisti si idioti! Da’ tu o tii langa in continuare! Ia o muratura sa te trezesti ca maine te duci la munca! Hai, mucles!

 • Ionică, la ăștia nu vine nimeni…s au schimbat guverne dar la DGASPC n a picat nimeni.la multe instituții din subordinea cu s a schimbat conducerea însă la DGASPC nu se urnește nimic.Dipa asta îți dai seama ce abilitate au aia de acolo de a face frumos in fața fiecărui partid. Până Vernica nu cade nu se schimba nimic la protecție. Păcat de unii oameni de acolo că nu se schimba nimic. Dictatura curată! Și haos în management….

Adauga un comentariu