Magazin

Cum facem diferențele între un costum de calitate și unul obișnuit

Publicat: 14 nov. 2019

Nu doar femeile au o intensă preocupare despre tot ce presupune vestimentația. Bărbații se confruntă adesea cu dileme estetice. Când vine vorba despre eleganţă, despre alegerea unui costum orice bărbat trebuie să facă diferențele între un costum obișnuit și unul de calitate, ce se potrivește întocmai.

Costumul bărbătesc este echivalentul unei etichete pentru purtător. Dacă este unul ce ține cont de siluetă și se potrivește perfect celui care îl poartă, atunci sunt toate șansele ca look-ul să fie unul apreciat. Denotă atenție la detalii, pricepere, bun gust și rafinament.

Detalii care atrag atenția la un costum

Ar fi bine că atunci când aveți nevoie de un costum să vă orientați spre magazinele de nișă. Zitto este una din recomandări, cu posibilitate de a comanda și online. Menține stocurile disponibile în funcție de trenduri, dispune deci de costume moderne așadar aveți și șanse de a alege ceva potrivit, de actualitate.

Din punct de vedere al croiului costumul în cauză trebuie să denote că nu este făcut în serie. Iată concret și cum: sacoul spre exemplu nu trebuie să aibă prea mult material în jurul corpului, dar nici prea puțin, astfel încât să nu apară cute. Cu o lungime potrivită, acesta nu trebuie să lase la vedere șezutul.

La capitolul lungimi trebuie amintit de asemenea că mânecile sunt de regulă în atenția noastră. Prin simpla gesticulare, mânecile sunt în vizorul publicului și pe baza acestui aspect tragem concluzia despre purtătorul de costum – este sau nu bine îmbrăcat. Mâneca de la sacou trebuie să se termine cu un deget înaintea manșetei. În fapt, doar cămașa trebuie să atingă pielea și aceasta este de altfel mai lungă decât mâneca de sacou. Cât despre lungimea pantalonului aici vorbim despre un reper precum scobitura pantofilor. Pantalonul acoperă șoseta, dar nu trebuie să fie atât de lung încât să facă cută în partea de jos, să adune material. Poate fi şi mai scurt pantalonul, pentru a se vedea glezna, în cazul în care se poartă pantofi tip mocasini.

Un costum de calitate impresionează desigur și prin alte detalii, lucrate cu mare atenție. Spre exemplu, va avea butoniere funcționale la mânecă.

Materialele costumului

Avem tendința să ne lăsăm atrași de culori și de design. Este adevărat că primul impact la un costum este creat de culoare și model. Însă imediat după se observă cu ochiul liber dacă materialul lasă de dorit. Purtătorul de asemenea trebuie să se simtă bine atunci când îmbracă costumul și astfel să aibă și atitudinea potrivită atunci când se prezintă cu al său look complet – are încredere în el, este sigur și zâmbitor, nu deranjat de senzațiile pe care le are din cauza unui material de proastă calitate.

La Zitto, spre exemplu, costumele pot fi realizate din lână și vâscoză. Asta înseamnă că materialul se va mula perfect pe corp, va fi ușor elastic și confortabil, rezistent, iar lâna va crea confortul absolut pentru că va permite pielii să respire, va fi perfect pentru orice sezon.

Cu toate acestea un costum de calitate nu trebuie neapărat să fie exagerat de scump. Zitto, spre exemplu, nu exclude ofertele și reducerile de preț, ocazie cu care cei interesați pot face alegeri care să mulțumească și din punct de vedere al bugetului.

 

 loading...

Adauga un comentariu