Magazin

Cum gasesti case de pariuri online recomandate, cu licenta in Romania

Publicat: 12 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum gasesti case de pariuri online recomandate cu licenta in Romania

Aproximativ 1.3 din 1000 de persoane care pariaza online reusesc sa castige anual minim 2500 de dolari. Ai putea fi unul dintre ei. Pariurile sportive, abordate profesionist, pot fi o sursa importanta de venit, similar oricarui alt job. Dincolo de pasiune, timp investit, un buget bine organizat si multa atentie la tot ce se intampla pe teren, trebuie sa stii insa si cum sa alegi operatorul potrivit de pariuri online, care iti poate aduce cele mai bune si mai frecvente castiguri. Iata 6 strategii pe care le poti folosi pentru a fi sigur ca ti-ai facut cont pe site-ul potrivit.

Cautarile directe pe Google – simple, dar consumator de timp

Cea mai la indemana solutie este sa dai o cautare pe Google dupa sintagme precum „operatori licentiati de pariuri online”, ”recomandari de site-uri pariuri online”, „pariuri online Romania” etc. si sa accesezi website-urile afisate care ofera acest tip de serviciu.

Printre avantajele acestei abordari se numara contactul direct cu site-ul de pariuri online si verificarea live a ofertei, structurii, vitezei de incarcare si chiar a gradului in care aspectul paginii este unul pe placul tau. Este o strategie eficienta, daca ai ceva experienta in domeniu si cauti site-uri noi de pariuri online, stiind deja ce anume trebuie sa verifici cu atentie.

Daca esti insa nou in domeniu, poate chiar la primul cont, prin aceasta metoda nu vei reusi decat sa acumulezi o lista cu multe site-uri, dintre care nu vei sti sigur cum sa alegi cateva pe care sa joci frecvent. Risti chiar sa te lasi sedus de o oferta de bonus cu castig impresionant, dar cu conditii greu de indeplinit, care iti poate consuma bugetul, fara sa iti aduca beneficii semnificative.

Lista operatorilor licentiati – sigura si rapida, dar saraca in informatii

O sursa la care este bine sa apelezi ori de cate ori doresti sa iti faci cont pe un site de pariuri online si nu esti sigur ca este licentiat in Romania este cel al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Gasesti acolo lista completa si autorizata, cu toti operatorii care beneficiaza de aceasta licenta in prezent, impreuna cu domeniile pe care sunt gazduite site-urile.

Un avantaj al acestei surse este faptul ca include si site-uri mai putin populare, care nu vor aparea la o simpla cautare pe Google si pe care le poti consulta pentru a gasi cote bune, oferte speciale, bonusuri fara rulaj etc.

Pe de alta parte, tot ce poti afla de pe ONJN este ca site-ul care te intereseaza are drept de functionare si ca poti paria legal pe acesta, fara a te trezi cu amenda. Pentru alte informatii precum varietatea ofertelor, competitii acoperite, bonusuri, pariuri live etc. trebuie insa se mergi mai departe.

Forumurile pariorilor – bogate in informatii utile, dificil de filtrat

Forumurile iti ofera cele mai sincere evaluari, daca stii cum sa le analizezi. Vei observa de exemplu, parcurgand comentariile despre diversi operatori de pariuri online, ca nu prea exista site de pariuri care sa nu primeasca si review-uri negative. Daca ai insa rabdare sa parcurgi mai multe astfel de subiecte si nu te sperii de la primele comentarii, vei afla, ca in 90% din cazuri, jucatorul a facut o greseala de detaliu in plasarea pariului, in gestionarea contului etc. care a dus fie la anularea biletului, fie la suspendarea contului. Analizeaza deci cu atentie informatiile, inainte de a decide sa ai sau nu incredere intr-un operator nou de pariuri.

De pe forumuri vei reusi insa sa iti faci o imagine mai apropiata de realitate despre site-ul care te intereseaza si sa retii aspectele care au dus la aparitia de probleme in trecut, astfel incat sa nu faci aceleasi greseli si sa poti decide corect pe ce site merita sa iti faci cont, si care operatori mai au de lucru pana cand se vor bucura de prezenta ta.

Blogurile de pariuri online – combinatie intre articol de promovare si evaluari obiective

Vei gasi pe net destul de multe bloguri concepute pentru a oferi informatii despre pariurile sportive, incepand cu tutoriale pentru incepatori si finalizand cu cele mai fierbinti si actuale ponturi. Contin numeroase articole utile pe care le poti folosi pentru a-ti imbunatati jocul si suficient de multe posturi care te vor ajuta sa apreciezi mai bine profesionalismul si eficienta din spatele unor site-uri de pariuri online.

Ai grija insa la articolele concepute cu scop de promovare. Sunt destul de usor de detectat pentru ca nu prea includ, de regula, si aspecte negative, desi cu greu vei gasi un website de pariuri care sa nu mai aiba absolut nimic de imbunatatit.

Ghidurile de specialitate – informatie utila, dar multa si complexa

Pentru ca pariurile sportive online au deja cativa ani buni de prezenta pe piata, ne bucuram de suficient de multe website-uri care si-au asumat rolul de ghiduri pentru acest domeniu. Cel mai nou aparut pe piata este wetten.com/ro , platforma internationala cu experienta extinsa in domeniu.

Avantajele folosirii unui astfel de ghid, pentru a gasi operatori de pariuri online, incep de la prezentarile bine structurate, cu criterii relevante, stabilite pe baza experientei directe cu acest domeniu, pe care este bine sa le retii, si finalizand cu topuri ce prezinta, in rezumat, evaluari destul de aprofundate.

Pe de alta parte, daca intri pe un astfel de ghid este bine sa stii ca vei avea mult de citit. Majoritatea iti ofera analize individuale, dar si comparative, prezentari separate pentru bonusuri si promotii, detalierea procesului de inregistrare, metode de plata disponibile etc. In esenta, cam tot ce ai nevoie pentru o decizie corecta, insa va fi o lectura consumatoare de timp.

 

Adauga un comentariu