Magazin

Cum ii place sa fie pedepsit in pat, in functie de zodie

Publicat: 04 dec. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum ii place sa fie pedepsit in pat in functie de zodie
1
Amatori sau nu ai practicilor sadomasochiste sau de bondaj, trebuie neaparat sa fiti amatori ai jocurilor erotice. Tocmai de aceea cand nu e cuminte, trebuie sa stii cum sa-l pedepsesti in pat. Alege cea mai incitanta pedeapsa, in functie de zodia lui!
Barbatul Berbec
Pedeapsa sexuala care i se potriveste barbatului Berbec este sa apari in fata lui imbracata in lenjerie intima rosie sau neagra, cu esarfe in mana, poate si un bici sau un vibrator, pentru ca este mare amator de senzatii tari in pat si nu il deranjeaza deloc sa il pedepsesti. Domina-l cu pozitia sexuala Femeia deasupra si mangaie-i testiculele.
Barbatul Taur
Il pedepsesti daca ii limitezi cea mai mare placere in pat: sa te domine. Evident, tu il domini acum pe el si tot ce trebuie sa faci este sa il legi la maini si apoi sa te masturbezi in fata lui fara ca el sa poata sa te atinga. Apoi, lasa-l legat si apropie-te de el sa miroasa parfumul tau fin, saruta-l pe gat si soarbe sampania pe care ai turnat-o pe el.
Barbatul Gemeni
Daca nu a fost cuminte, pedepseste-l cu un numar de striptease ca la carte, nu inainte sa il legi de maini si de picioare cu esarfe. Asigura-te ca legatura nu e prea stransa, asta ca sa ii oferi placerea sa se dezlege si sa te atinga la un moment dat. În timpul dansului, foloseste jucarii sexuale, sopteste-i la ureche replicile potrivite si danseaza in poala lui.
Barbatul Rac
Destul de simplu cu docilul barbat Rac: il trantesti pe pat, te asezi deasupra lui si “manevrezi” singura penisul ca sa te penetrezi. O sa ramana mut de uimire. Dupa cateva minute, daca nu cumva a ejaculat deja supraexcitat fiind, ridica-te si stimuleaza-i manual penisul, daca vrei si oral. Apropie-ti sanii de penisul lui si misca-te sus-jos.
Barbatul Leu
Pedeapsa e pe masura poftei cu care face sex ori de cate ori are ocazia: trebuie sa apari in fata lui in lenjerie intima, sa ii atingi zonele erogene specific zodiei (piept, spate, solduri) si tocmai cand crede ca preludiul e gata, sa il opresti. Stai fata in fata cu el, lipeste-te cu bazinul de penisul lui si Pedepseste-l sa te priveasca de la distanta in timp ce te dezbraci si dansezi dezbracata. Cand e cald afara, il poti trimite direct pe balcon fara explicatii dar cand e frig, roaga-l sa stea la colt, pentru ca nu a fost cuminte. Dezbraca-te pe muzica, foloseste jucarii in fata lui si la sfarsit, cand e foarte excitat, invita-l sa ti se alature.
Barbatul Fecioara
Nu ii place sa fie dominat sexual si asta o sa faci daca il pedepsesti: ii arati cat de placuta este dominarea in pat. Stimuleaza-i zonele erogene, mangaie-i pieptul, abdomenul si coapsele, sopteste-i replicile potrivite si impinge-l in fata unei oglinzi din casa. Dezbraca-l pas cu pas, obliga-l sa se uite in oglinda cand faci asta, dezbraca-te si tu apoi pleaca. Gata.
Barbatul Balanta
Spune-i ca nu are dreptul sa faca nicio miscare pentru ca nu a fost cuminte, dezbraca-l si intinde-l pe pat. Dezbraca-te si stimuleaza-i cateva minute, manual, penisul. Aseaza-te deasupra lui si misca-te de sus in jos, in timp ce te apesi usor pe piept si penis. Saruta-i lobbul urechii, apoi din ce in ce mai jos in timp ce ii imobilizezi mainile.
Barbatul Scorpion
Mare amator de practici sadomasochiste, pedeapsa care ii va placea la nebunie este sa il legi de pat, la maini si picioare si sa profiti de el, la propriu. Pentru ca ii plac placerile carnale, simte-te libera sa incerci muscaturi erotice, biciuiri usoare, dirty talk (limbaj murdar) si stimularea testiculelor. Daca vrei, ofera-i o partida de sex oral.
Barbatul Sagetator
Spune-i ca a venit momentul sa iti iei revansa si de data asta regulile le faci tu. Da-ti jos hainele si ramai intr-un set de lenjerie intima rosu, negru sau crem(nude). Leaga-l la maini cu o esarfa si, pentru ca are fetisul picioarelor, mangaie-ti picioarele de sus in jos. Daca ai niste dresuri pe care sa le dai jos, cu atat mai bine. Apoi, leaga-l si la ochi si danseaza-i in poala, apasand penisul cu fesele si coapsele tale.
Barbatul Capricorn
Originala si excitanta – asa este pedeapsa sexuala potrivita barbatului Capricorn. Il pedepsesti cu ceva ce ai plae, dar dupa regulile tale. Îl excita masajul erotic si dansul in timpul sexului, asa ca o sa le aiba pe ambele, dar, legat la maini! Ideal ar fi sa incepi cu masajul, apoi sa continuati si de fapt, sa incheiati cu asa zisul dans sexual.
Barbatul Varsator
Pedepseste-l sa te priveasca de la distanta in timp ce te dezbraci si dansezi dezbracata. Cand e cald afara, il poti trimite direct pe balcon fara explicatii dar cand e frig, roaga-l sa stea la colt, pentru ca nu a fost cuminte. Dezbraca-te pe muzica, foloseste jucarii in fata lui si la sfarsit, cand e foarte excitat, inivita-l sa ti se alature.
Barbatul Pesti
Nu conteaza cum il pedepsesti, o sa isi primeasca pedeapsa mai mult decat multumit si chiar nu e nevoie sa il legi. Stie el ca il asteapta ceva interesant… Asadar, incepi cu dirty talk (limbaj murdar), continua cu un numar de striptease, aseaza-te deasupra lui, leaga-l la maini si creste tot mai mult ritmul penetrarii. Aproape de orgasm, dezleaga-l.
Adauga un comentariu