Prima pagină » Local » Cum își bat joc Cosette Chichirău și Marius Bodea de reguli: Stau la masă într-un restaurant care ar trebui să fie închis! – FOTO

Cum își bat joc Cosette Chichirău și Marius Bodea de reguli: Stau la masă într-un restaurant care ar trebui să fie închis! – FOTO

23 dec. 2020, 10:57,
BZI.ro, în Local

Cosette Chichirău și Marius Bodea își bat joc de regulile de distanţare impuse de pandemia de COVID-19. Imaginile din Parlamentul României vin să susţină acest lucru.
Marius Bodea și Cosette Chichirău stau la o masă care, conform restricţiilor impuse de pandemie, nu au dreptul să stea.

În contextul pandemiei de COVID-19, Parlamentul României a decis să interzică staţionarea parlamentarilor la cantina acestuia. Din aceste considerente, în mod normal, orice parlamentar care doreşte să mănânce o poate face doar dacă i-a alimentele la pachet. Totuşi, parlamentarii români, în frunte cu Marius Bodea şi Cosette Chichirău nu par să le pese de acest aspect.

În timp ce sute, mii de restaurante din Iași şi din România sunt închise în interior şi proprietarii lor se plâng de faptul că nu mai au cum să susţină personalul angajat în unităţile respective, parlamentarii noştri se răsfață în Parlamentul României părând că iau în badjocoră dramă a milioane de cetățeni, cetățeni care i-au votat.

Reguli călcate în pcioare și de alți parlamentari

Mai mulți parlamentari, în frunte cu Chichirău și Marius Bodea nu respectă măsurile de distanţare fizică dar nici regulamentul aflat în vigoare la această dată în Parlamentul României. În pofida faptului că purta mască, Cosette Chichirău a decis să îşi bată joc de românii care se află în șomaj tehnic din cauza faptului că restaurantele sunt închise în interior. Oricum, cel mai probabil, atât Marius Bodea cât și Cosette Chichirău au decis să poarte mască în momentul în care au văzut camerele televiziunilor. În fond, nu este chiar clar cum ar putea mânca sau ar bea cafeaua, Cosette Chichirău și Marius Bodea, cu masca de protecție.

Parlamentarii au ales să mănânce în zona de food a Parlamentului României, asta în condiţiile în care pe mese se aflau deja indicaţii referitoare la faptul că acestea nu pot fi ocupate şi că orice preparat se serveşte în sistem to go.

Întrebaţi de reporteri, parlamentarii au decis să nu răspundă sau pur şi simplu au oferit explicaţii aberante. La prezenţa jurnaliştilor, barmanul angajat în Parlament dă din umeri. Deși mesele au fost acoperite cu foi prin care se spunea explicit că staţionarea este interzisă, acesta nu are curajul de a le spune parlamentarilor că nu au voie să staţioneze. Vede că legea nu este respectată, însă nu îndrăzneşte să le atragă atenţia distinşilor parlamentari.

Cosette Chichirău și Marius Bodea își bat joc de reguli. Deschideți restaurantele!

În aceste condiții, Tudor Tim Ionescu, cere deschiderea restaurantelor.

„DESCHIDEȚI RESTAURANTELE! După ce parlamentarii au deschis restaurantul din Parlament, acum toți antreprenorii pot, de azi, redeschide restaurantele…!
Ați încercat să mâncați într-un restaurant în România în ultimelor luni? Pentru parlamentari nu e greu să nu respecte legea…deși ei reprezintă doar 30% din români, ne sfidează pe toți din prima zi! În timp ce zeci de mii de antreprenori au pus lacătul pe ușă ca să respecte indicațiile parlamentului și ale guvernului, sute de mii de oameni au fost trimiși în șomaj tehnic, parlamentarii mănâncă liniștiți la bufetul Senatului României! Asta deși bufetul vinde doar la pachet iar pe mese scrie foarte clar că accesul este restricționat! Vine cineva să-i evacueze? Să-i sancționeze?….“, a scris pe pagina sa de Facebook Tudor TIm Ionescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *