Magazin

Cum iti dai seama cand un barbat nu e satisfacut in pat

Publicat: 28 nov. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum iti dai seama cand un barbat nu e satisfacut in pat
1

Orgasmul feminin este cu adevarat complex, dar nici cel masculin nu este limitat doar la ejaculare. Afla cum iti dai seama ca iubitul tau nu e satisfacut in pat, pe baza unor semne usor de recunoscut.
Cei mai multi barbati se concentreaza asupra orgasmului partenerei, dar nu uita niciodata nici de cel propriu. Calitatea unui orgasm poate varia foarte mult, iar daca iubitul tau nu este satisfacut, iti arata in cateva moduri simple acest lucru, chiar daca nu ti-o spune niciodata.

Este „obosit” tot mai des
Ai observat schimbari in impulsurile sexuale ale partenerului? Atunci cand iti spune ca este obosit tot mai des, exista mai multe explicatii pentru libidoul lui scazut. Uneori, pur si simplu este obosit si stresat, dar poate folosi aceasta scuza si atunci cand se asteapta la o partida de sex in care placerea obtinuta este mai mica decat efortul depus.

Ocoleste anumite momente
Daca vezi ca evita anumite momente in timpul sexului, incearca sa-ti dai seama daca faci ceva gresit. Il gadili? Iti folosesti dintii cand ii faci sex oral si el scurteaza intotdeauna momentul? Cand iubitul sare mai repede peste anumite momente, poate fi din cauza ca este obosit, dar alta explicatie implica faptul ca este nemultumit de „prestatia” ta.

Insista sa aleaga el pozitiile
Cei mai multi barbati nu se plang prima oara atunci cand o pozitie sexuala este incomoda sau chiar dureroasa pentru el. Atunci cand insista sa aleaga doar el pozitiile, are o problema fie cu pozitiile sexuale alese de tine, fie cu modul in care le pui in aplicare. Pune-l sa faca un top al pozitiilor preferate si intreaba-l daca are vreo idee pentru unele noi.

Initiaza mai rar partidele de sex
Daca la inceputul relatiei nu mai scapai de avansuri, iar acum are pofta de sex o singura data pe luna, exista o problema. Cand nu este satisfacut in dormitor, va initia tot mai rar momentele intime. Nemultumirile pot fi legate si de modul in care arati sau te ingrijesti, dar de multe ori, daca performanta ta in dormitor nu-l satisface, initiaza tot mai rar partidele de sex.

Incearca sa-ti propuna lucruri noi
Fii atenta la momentele in care iubitul incearca sa-ti propuna lucruri noi si nu-l refuza din start. Asculta cu atentie si gandeste-te daca te-ar excita si pe tine la fel de mult. Experimentele sexuale pot contribui la o viata sexuala sanatoasa pe termen lung. Cand incearca sa-ti propuna lucruri noi, este fie mai putin satisfacut de tine in pat, fie pur si simplu simte ca viata sexuala a intrat in rutina.

Se masturbeaza mai des
Stii deja ca cei mai multi barbati se masturbeaza indiferent de frecventa actelor sexuale. Daca insa te refuza cand ii propui o partida de sex, apoi se masturbeaza tot mai des, probabil ca nu mai este satisfacut de tine la fel ca la inceput.

Refuza sa discute despre sex
Unii barbati accepta lipsa de satisfactie sexuala ca pe o etapa normala in cursul unei relatii si refuza sa discute despre asta. Cand schimba mereu subiectul atunci cand tu incerci sa discuti despre sex, ar putea fi nemultumit de tine in dormitor, dar nu vrea sa faca din asta o problema.
sursa: ele.ro

Adauga un comentariu