Actualitate

Cum justifica TAROM demiterea directorului general! Contre intre Răzvan Cuc şi fosta directoare de la TAROM

Publicat: 18 oct. 2019

Cum justifica TAROM demiterea directorului general! Contre intre Răzvan Cuc şi fosta directoare de la TAROM,
Aceasta îl acuză pe fostul ministru că i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură. Răzvan Cuc dezminte acuzaţiile. Într-un comunicat emis BZI.RO, Consiliul de Administraţie TAROM explica, negru pe alb, motivele reale pentru care Mădălina Mezei a fost demisa.

Redam, integral, comunicatul de presă a TAROM:

”În ședința din data de 15.10.2019, Consiliul de Administrație al CN TAROM a analizat activitatea directorului general și a constatat nerespectarea contractului de mandat de către doamna Mezei Mădălina. Fostul director general al CN TAROM nu a reuşit să ducă la îndeplinire Hotărârile Consiliului de Administrație, Adunării Generale a Acționarilor și nici anumite obligații care îi reveneau potrivit Statului Companiei și Contractului de Mandat.

Fostul director general al TAROM , totodată, a întârziat procesul de modernizare a flotei de scurt curier, una din componentele esențiale în procesul de redresare al Companiei, prin neimplementarea Memorandumului privind vânzarea în regim buy-back a vechilor aeronave ATR și preluarea prin leasing operațional a unor aeronave noi, tot de tip ATR.

O altă deficiență constatată de către Consiliul de Administrație a reprezentat-o lipsa oricărei informări cu privire la procesul de reducere a numărului total de posturi din Companie.

Pe cale de consecinţă, Consiliul de Administrație al CN TAROM cu unanimitate de voturi, a hotărât revocarea din funcția de director general a doamnei Mădălina Mezei și desemnarea unui nou director general provizoriu, în persoana domnului Valentin Nicolae Gvinda, care ocupă funcția de Șef Departament ATR din cadrul Companiei.” se arată în comunicat.loading...

Adauga un comentariu