Cancan

Cum mai arată Florin Piersic, la 83 de ani. Apropiaţii sunt îngrijoraţi

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum mai arată Florin Piersic la 83 de ani. Apropiaţii sunt îngrijoraţi

Îndrăgitul actor roman, în vârstă de 83 de ani, este foarte schimbat iar apropiaţii sunt îngrijoraţi. Florin Piersic, de nerecunoscut. Ultimele apariţii publice i-au îngrijorat atât pe fani, cât şi pe apropiaţii actorului. Este complet schimbat faţă de Florin Piersic pe care îl ştim cu toţii.

Actorul s-a fotografiat recent alături de Theodor Paleologu. In poză se poate vedea cu ochiul liber că a slăbit foarte mult şi este tras la faţă.

În ultimul timp s-a tot vehiculat ca Florin Piersic ar avea probleme de sănătate. Conform apropiaţilor, chiar ar avea nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa, potrivit stiripesurse.ro

Mesajul tulburător al lui Florin Piersic Jr.: „Tată, să nu mă laşi orfan”! Ce se întâmplă în aceste momente cu marele actor

”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: ‘Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!’, a povestit seniorul, citat de Libertatea.

Florin Piersic a făcut referire la faptul că a trecut printr-o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent.

El a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama că e combinația perfectă: ”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”.

Adauga un comentariu