Magazin

Cum o cheamă în realitate pe soţia-vulpiţă! Tânăra a recunoscut că şi-a înşelat partenerul cu mai mulţi bărbaţi

Publicat: 21 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum o cheamă în realitate pe soţia-vulpiţă Tânăra a recunoscut că şi-a înşelat partenerul cu mai mulţi bărbaţi

Soţia-vulpiţă, aşa cum a fost numită o tânără de 22 de ani, a devenit un adevărat personaj! A apărut prima dată în platoul emisiunii Acces Direct şi de atunci, a continuat să uimească o ţară întreagă! Dezvăluirile pe bandă rulantă, povestea de viaţă tulburătoare şi aventurile recunoscute în direct… toate acestea au reprezentat cireaşa de pe tort în spaţiul public, în ultima perioadă.

De la prima apariţie în platoul emisiunii „Acces Direct”, soţia-vulpiţă a cunoscut „cele 15 minute de faimă”. Vorba vine 15 minute! Tânăra de 22 de ani face furori în mediul online, fotografiile cu ea devenind virale, iar replicile… asemenea.

În realitate, soţia-vulpiţă poartă numele Veronica Stegaru. Şi dacă e să facem o scurtă descriere a domniţei în funcţie de prezenţa în mediul online, am putea spune că vulpiţa e vulpiţă, pe bune!

Fotografiile cu decolteul sau cu silueta nu lipsesc, filtrele cu make-up de asemenea! Te întrebi dacă are imagini şi cu copilul sau cu soţul? Nu, logic! Contul de Facebook e doar al ei, nu? 😉

Şi, deşi are doar 16 prieteni în listă, ultimele fotografii postate au strâns chiar şi 300 de likeuri. Gata, vulpiţo! Te aşteaptă succesul în mediul online!

Soţia-vulpiţă are 22 de ani, nu munceşte şi primeşte ajutor social. Nici soţul ei, Viorel, în vârstă de 33 de ani nu are un loc de muncă. Împreună, cei doi îşi cresc copilul. Deşi până acum părinţii lui Viorel i-au susţinut cu tot ce au putut, nu ştim pentru cât timp vor mai face asta, dat fiind faptul că, după scandalul de la televizor, socrii i-au întâmpinat cu îmbrânceli şi cuvinte urâte.

După ce a iertat-o pe Veronica Stegaru pentru toate infidelităţile, Viorel a precizat că pe viitor îşi mai doreşte un copil.

„Poate va veni alt copil ca să nu stea fata singură. (…) Să stea ca să aibă grijă de copii ca să nu mai plece”, a spus soţul Veronicăi Stegaru la „Acces Direct”.

Adauga un comentariu