Magazin

Cum poți crește durata de viață a suspensiilor mașinii? Alegi un set de perne auxiliare!

Publicat: 10 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum poți crește durata de viață a suspensiilor mașinii Alegi un set de perne auxiliare

Pentru unii, mașinile sunt doar o necesitate, pentru alții sunt și o pasiune. Cert este că, deseori, o mașină este indispensabilă pentru o familie. Facilitează deplasările dintr-o parte a alta a orașului, ajută mult când vine vorba de transportul cumpărăturilor și în special este de ajutor dimineața când fiecare membru al familiei trebuie să ajungă într-un loc diferit – muncă, școală, grădiniță.

Totuși, drumurile din România nu sunt chiar favorabile și deseori stricăciunile la mașină apar din cauza gropilor prezente pe aproape orice drum. Reparațiile mașinii pot fi destul de costisitoare, motiv pentru care vreți prefera să aflați despre seturile de perne auxiliare care vă pot salva mașinile.

Prevenția este de preferat în locul reparației

Probabil în orice situație este de preferat să fie prevenită nevoia de reparație, decât să se ajungă în situația de a repara numaidecât, de nevoie. Iată că atunci când vorbim despre mașină există o variantă care poate ajuta.

Pernele auxiliare montate pe suspensiile mașinii aduc diverse îmbunătățiri și vin la pachet cu niște avantaje. Puteți găsi la Perne Auxiliare pe site diverse informații cu privire la acestea și foarte important, veți descoperi o echipă de oameni dornici să vă ajute cu privire la orice nelămurire aveți.

Pernele auxiliare sunt universale. Da sau ba?

Poate că unii dintre voi ați mai auzit despre pernele auxiliare și v-ați gândit poate să achiziționați un set. Dacă oricine v-a spus că sunt universale, că vor fi potrivite indiferent de mașina pe care o dețineți, iată că acesta este un mit anulat.

Dacă veți accesa perneauxiliare.ro veți descoperi că sunt mai multe seturi disponibile, câteva sute, deoarece pentru fiecare tip de mașină trebuie să se potrivească perfect. Deci, nu sunt universale și trebuie numaidecât alese cu atenție, cu ajutorul echipei, în funcție de marca mașinii.

Care sunt avantajele montării unui set de perne auxiliare?

Dacă alegeți să montați un set de perne auxiliare pe suspensiile mașinii veți descoperi mai multe avantaje și schimbări chiar, printre care:

  • ridicarea nivelului mașinii de la sol: după montare veți observa că mașina este puțin mai înaltă decât înainte, fapt ce poate fi foarte avantajos în cazul bordurilor sau a contactului cu gropile;
  • stabilitate mai bună a mașinii: chiar dacă este vorba despre mașinile care cară regulat marfă, veți descoperi că pernele auxiliare oferă o stabilitate mai bună în curbe, ceea ce sporește siguranța;
  • confort sporit: nu veți simți atât de tare disconfortul creat pe drumurile accidentate.

Ce conține un set?

Dacă veți comanda de la perneauxiliare.ro veți descoperi că pentru suma de 300 de lei veți primi la pachet toate cele necesare pentru montare. Alături de cele două perne auxiliare veți găsi în colet și două bucșe de poziționare, un spray silicon și un kit pentru pompare.

Nu veți mai fi nevoit deci să faceți și alte achiziții sau investiții, pentru că urmează să aflați o altă veste bună.

Cum pot fi montate pernele auxiliare?

Acea veste bună menționată face referire la faptul că nu trebuie să mergeți cu mașina la service pentru a monta setul de perne. Puteți face asta chiar acasă, pentru că veți fi îndrumați de un reprezentant cu privire la toți pașii pe care trebuie să îi urmați. Este simplu și nici nu veți pierde prea mult timp. Nu este nevoie să omologați pernele auxiliare, deci scăpați de câteva griji în plus.

Puteți accesa site-ul sau lua legătura direct cu reprezentanții pentru a afla mai multe informații. Veți primi și garanție pentru fiecare comandă, dar puteți avea certitudinea că sunt rezistente și la diverse substanțe și la temperaturi nefavorabile.

Contact:

[email protected]

0744 870 142

 

 

Adauga un comentariu