Magazin

Cum poți evita blocajele financiare pe termen scurt?

Publicat: 03 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum poți evita blocajele financiare pe termen scurt

Te întrebi cum să scapi rapid de datorii sau blocaje financiare? Trebuie să iei în considerare faptul că acest proces este simplu dacă ai datorii mici, sau este un proces de durată, mai ales dacă ai datorii mari.

În ziua de azi este destul de ușor să cazi într-o spirală a datoriilor, având în vedere scumpirile exagerate din ultima perioadă, însă îți sugerăm câteva metode dovedite pentru a ieși din această spirală de criză și a scăpa de blocajele financiare sau de datoriile neplătite la timp.

Ia un credit rapid, cu o garanție din aur și ieși din bucla datoriilor!

Dacă te întrebi de unde să obții bani când toată lumea te refuză, răspunsul vine rapid de la Tezaur Investment Group care face parte din Grupul TEZAUR și unde poți obține un credit rapid, în doar 5 minute. Este un credit prin amanet în agenții pe care desigur îl poți obține prin două condiții: cu o garanție din aur și un act de identitate. Avantajele oferite de agenție sunt mari, ca de exemplu:

  • Obții cel mai bun comison de pe piață și poți rambursa împrumutul făcut, oricând;
  • Bunurile din aur sunt depozitate la agenție, în siguranță;
  • Poți prelungi durata contractului, dacă dorești;
  • Poți lua obiectele amanetate și achitate imediat acasă, în aceeași zi;
  • Ai posibilitatea de a retrage și de a adăuga bijuterii sau obiecte din aur, fără a achita contractul;
  • După scadența contractului, obții o amânare a plății de 5 zile.

Obții bani acum prin TEZAUR, cu Amanet de Acasă!

Indiferent pentru ce anume ai nevoie imediat de bani, cu serviciul amanet de acasă Tezaur, obții numerar, chiar din confortul de acasă. La acest serviciu ai cel mai bun comision de pe piață și obții o evaluare online și o ofertă de numerar în doar câteva minute. Poți amaneta oricând dorești, dacă ai o conexiune la Internet și dacă ești dispus că amanetezi bunuri din aur sau bijuterii cu diamante.

Acum nu mai trebuie să te deplasezi la o agenție de amanet din oraș, poți estima online valoarea împrumutului, pe care îl vei obține după aceea. Serviciul de ridicare al bunurilor este gratuit, realizat prin curieri acreditați. Poți programa când dorești ziua și ora la care bunurile pentru amanet să fie ridicate și transportate la agenție, unde vor fi evaluate corect de experți și păstrate în depozitul de înaltă securitate.

Alte avantaje importante, oferite de agenție, sunt:

  • După acceptarea ofertei, vei primi banii în contul tău bancar în aceeași zi;
  • Vei avea acces și control la contul tău de pe site, oricând;
  • Ai posibilitatea de a rambursa împrumutul când dorești;
  • Poți reînnoi condițiile contractului în fiecare lună.

Alte modalități de a scăpa de datorii

Amanetarea de bijuterii este cea mai bună metodă de a obține bani, pentru o urgență financiară. Există însă și posibilitatea de a vinde bijuteriile din aur, de care te-ai plictisit sau pe care nu mai vrei să le păstrezi. În general, casele de amanet sunt o sursă excelentă de numerar, pe care îl poți obține astfel ușor și apoi îl poți folosi imediat. Uneori poți obține chiar mai mulți bani prin vânzarea unui obiect din aur, decât prin amanetarea lui. Desigur asta depinde și de anumiți factori. Contează foarte mult dacă obiectul este din aur de 14 K sau 18 K, dacă este o bijuterie cu diamante, dacă este un ceas de ultimă generație din aur, dacă este un articol de valoare care se caută pe piață, care poate fi apoi vândut mai ușor de agenție.

Unii oameni vor să înlocuiască anumite bijuterii din aur cu altele noi, pe care le-ar putea achiziționa la prețuri accesibile pe Internet, cum ar fi din magazinul online de bijuterii Tezaur. Gama de articole include colecții de bijuterii unice din aur alb, galben și bijuterii cu diamante, cum ar fi: cercei, inele, pandative și brățări. Prețurile sunt avantajoase, reducerile sunt și de 30%, iar calitatea este dovedită.

Achiziția de bijuterii se poate face și în rate, cu un avans de 20%, pe baza unui contract de tip amanet și cu o dobândă de 0,01% pe zi.

Adauga un comentariu