Actualitate

Cum poti scapa de riduri si de petele de pe piele cu ulei de cocos si bicarbonat. Acest amestec este si un bun exfoliant

Publicat: 20 feb. 2020
Cum poţi scăpa de riduri
Cum poţi scăpa de riduri

Cum poţi scăpa de riduri. Uleiul de cocos este nemaipomenit când vine vorba de estomparea ridurilor şi de curăţarea în profunzime a porilor. Totodată, acesta poate preveni apariţia acneei şi a punctelor negre, probleme cu care multe femei se confruntă.

Iar când este combinat cu bicarbonatul, obţii un mix puternic pe care îl poţi folosi împotriva multor probleme de piele cum ar fi acneea, roşeaţă, cicatricile şi pentru a înlătura excesul de impurităţi din porii pielii.

De asemenea, acesta este un exfoliant foarte bun pentru că înlătură celulele moarte. Acordă-i o şansă acestui amestec şi îţi garantăm că nu vei fi dezamăgită.

Uleiul de cocos are bogate proprietăţi anitbacteriale. Totodată hidratează şi vindecă, asfel că este recomandat pentru aproape orice tip de piele problematică.

Cum poţi scăpa de riduri

Uleiul de cocos lucrează foarte bine cu bicarbonatul deoarece reduce din tăria lui şi îl face perfect pentru orice piele. În plus, orice fel de ulei de cocos este bun, însă cel mai de efect este cel presat la rece.

În cele ce urmează, vă arătăm cum puteți prepara o soluţie de curăţare a pielii.

Ingrediente:
– 2 linguriţe de ulei extravirgin de cocos
– 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu.

Cum se prepară remediul

Combină aceste două ingrediente într-un mic bol şi asigură-te că faci destul pentru un singur tratament. Amestecă bine până ce obţii o cremă densă şi aplică amestecul pe fată, masând uşor prin mişcări circulare. Lasă-l să acţioneze şi apoi clăteşte-l cu apă călduţă.

Şterge-ţi fața cu un şerveţel curat şi ai terminat. Nu mai trebuie să aplici nici măcar cremă hidratantă pentru ca uleiul de cocos îţi hidratează excelent pielea.

Cum poţi scăpa de riduri. După numai un tratament vei observa cât de moale şi catifelată îţi este pielea. Curând toate problemele tale de piele vor dispărea iar tu te vei simţi extraordinat.

Cea mai bună parte este că nu mai trebuie să îţi cumperi creme scumpe. Vei avea nevoie doar de aceste două ingrediente pe care le poţi găsi cu uşurinţă. Astfel, vei avea o piele strălucitoare şi radiantă aşa cum ai dorit dintotdeauna.

Adauga un comentariu