Bursa Barfelor

Cum pozează Brobodea în cel mai sărman sinator din târg! Dar stați liniștiți, e vorba doar despre poze!

Publicat: 19 ian. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una nouă despre același Măriusică Brobodea. Gurile rele spun că nenea aista, care s-a agiuns sinator și care n-a lucrat o zi în viața lui, fiind tăietor de frunze la câini în scaune moi și pufoase, la stat, se dă sărman lipit pământului. Cică ani de-a rândul, Măriusică a trecut în declarațiunea de avere că nu are o casă, numai ca să-i plângă de milă alegătorii și să zică:

„Dom’le, ce băiat sărac și cinstit!” Însă oameni răi spun că, de fapt, Brobodea are și casă, și masă și, mai nou, își schimbă și mașinuțele ca pe șosețele! Dar ipocrizia e în floare printre unii sinatori, căci, nu-i așa?!, trebuie să dea bine în poze în fața alegătorilor! Mai nou, unii spun că și madama Closet Pipirău, colega de suflet a lui Brobodea, ar deține o locuință ieftină, de numai juma de milion de iepuroi… Totuși, babetele bârfitoare știu că, oricât s-ar ascunde Brobodea și Closet, băeții veseli tot știu ce se petrece cu adevărat!

 

 

Comentarii
  • Fara casa? Dar viloaica aceea a cui este? De ce isi ascunde averea? Puteeeeeeeee acest infractor! Acest puscarias ne crede prosti pe toti dar singurul prost este el. Dar milioanele de Euro unde le ascunde acest individ? Nu poate justifica averea din furat, este foarte clar si ascunde tot ca strutul in nisip. ANI ce face?

  • Cosmarul lui Bodea este declaratia de avere, a dat-o falsa de multe ori si acum nu poate sa schimbe din senin realitatea, adica falsurile din declaratiile anterioare ca e mare buba , practic de vreo 10 ani Bodea o tine in declaratii de avere false si NUMAI EL STIE CE COSMAR CE TEROARE PSIHICA ARE CU ACESTE DECLARATII DE AVERE, STA CU FRICA MEREU dar….. si-a facut-o singur ca este mare prost. Dupa ce publica declaratia de avere isi face afacerile si cand trebuie sa publice noua declaratie de avere goleste tot, ascunde banii, afacerile, vila tot . Pana cand permitem aceasta mascarada de golan mafiot d-lui senator?Practic oricine il poate denunta la ANI daca are un minim de probe.

Adauga un comentariu