Actualitate

Cum renunți la hainele groase pe terasă când locuiești la casă cu grădină. Recomandări de amenajări de la Sun Leader

Publicat: 28 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum renunți la hainele groase pe terasă când locuiești la casă cu grădină. Recomandări de amenajări de la Sun Leader
Sun Leader - Pergole retractabile

Viața la casă este plină de avantaje, iar șansa de a petrece mai mult timp în natură este unul dintre acestea. Alături de traiul frumos la curte sau grădină vin, însă, și multe provocări în special în zilele cu vreme nefavorabilă. Cum renunți la hainele groase pe terasă când locuiești la casă cu grădină, afli direct de la Sun Leader – companie specializată în soluții de amenajări terase cu pergole retractabile.

Pandemia COVID-19 a intensificat dorința și nevoia românilor de a locui la casă sau la țară. Libertatea de a ieși afară oricând, spațiul aerisit și sigur pentru familie și posibilitatea de a-și organiza lucrul de acasă mai plăcut au fost principalii factori de decizie în această schimbare. Ce înseamnă o astfel de schimbare, și cum poate fi mai ușoară viața la casă indiferent de sezon?

Cum renunți la hainele groase pe terasă când locuiești la casă cu grădină?

Peisajul este cel ce te scoate afară din casă, iar vremea nefavorabilă este cea care te trimite înapoi. Atunci când locuiești la casă cauți diferite metode prin care timpul petrecut pe terasă să fie cât mai îndelungat.

Iată care sunt câteva dintre recomandările venite direct din partea companiei Sun Leader – lider pe piață în acoperișuri retractabile pentru terase, închideri elegante cu sticlă sau alte accesorii destinate teraselor rezidențiale:

  1. Instalarea unui acoperiș retractabil pe terasă. Atunci când acoperă terasa pentru mai multă protecție (spre exemplu de soare, de ploaie sau de zăpadă), majoritatea oamenilor adoptă variante standard de acoperire. Iar acoperișurile fixe, marchizele sau copertinele rezolvă doar nevoile standard legate de terasă, fără a fi posibilă adaptarea funcționalității sale.

Cei ce își doresc ceva mai mult decât un simplu acoperiș cunosc deja ideea de pergolă retractabilă, un concept ce adaptează utilizarea terasei la orice anotimp. O pergolă cu acoperiș retractabil este o pergolă ce se poate controla foarte ușor, printr-o simplă apăsare de buton. Controlul asigură deschiderea și închiderea acoperișului în doar câteva secunde, oferind libertatea de a alege zilnic cum este folosită terasa.

Ce ai tu de câștigat de la o pergolă retractabilă? O terasă adaptată vremii de afară și anotimpurilor, un spațiu deschis sau acoperit (este alegerea ta), un acoperiș modern și multifuncțional fără alte intervenții, lumină naturală atunci când soarele

  1. Închiderea terasei cu sticlă, după ce ai acoperit-o. Dacă o pergolă retractabilă te lasă să te bucuri de cerul senin, de soare sau de stele, închiderile cu sticlă îți deschid orizonturile și panorama. Realizate cu sticlă glisantă, mobilă, și aceste sisteme se pot deschide și închide oricând în funcție de vremea de afară.

Cu siguranță poți să renunți la hainele groase pe terasă atunci când închizi pereții de sticlă și te cuibărești la căldură. Iar vara te poți bucura de o terasă aerisită, fără limite, cu toate sistemele deschise.

  1. Încălzirea terasei cu aparate profesionale, specifice spațiilor deschise. Terasa acoperită și închisă devine un spațiu locuibil și în sezonul rece dacă menții o temperatură plăcută în interior, indiferent cât de rece este afară. Așa cum sistemele de închidere terase cu sticlă vin în completarea pergolelor retractabile, și sistemele de încălzire vin în completarea sistemelor de sticlă. Prin urmare încălzitoarele pentru terase duc folosirea spațiului exterior la un alt nivel!

Cine mai are nevoie de haine groase pe terasă, dacă terasa este amenajată ca un spațiu de relaxare locuibil și în sezonul rece?! Acum ști cum renunți la hainele groase pe terasă când locuiești la casă cu grădină și ai primit recomandările de amenajări de la Sun Leader. Contactează specialiștii în domeniu și transformă-ți și tu terasa de acasă!

Adauga un comentariu