Cancan

Cum s-a filmat Mirela Vaida după ce emisiunea Acces Direct de joi s-a anulat

Publicat: 24 iul. 2020

Mirela Vaida le-a făcut fanilor o surpriză și s-a filmat fără niciun strop de machiaj. Iar admiratorii ei au reacționat imediat când au văzut-o pe prezentatoarea „Acces Direct”.

Este impecabilă pe sticlă, dar puțini sunt cei care știu cum arată Mirela Vaida fără un make-up făcut de profesioniști. Ei bine, prezentatoarea TV și-a luat inima-n dinți și, după ce emisiunea Acces Direct de joi s-a anulat, s-a afișat în fața internauților fără niciun strop de machiaj.

„Așa arăt eu nemachiată! Pentru că sunt blondă natural și pentru că am pigmentul deschis, lumea îmi spune că sunt «palidă»! Nu sunt! La tv trebuie să mă machiez puternic din cauză că luminile din studio sunt ff puternice! Fără machiaj aș fi invizibilă!! Însă, ori de câte ori am ocazia și, mai ales acum, că stau acasă, îmi las tenul să respire! Fără machiaj, bine curățat și întreținut cu tratamente profesionale!!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de socializare.

Fanii au reacționat și au avut numai cuvinte de laudă la adresa Mirelei Vaida. „Vai… cât ești de frumoasă nemachiată! Felicitări!”, „Ești o frumoasă și naturală Mirela dragă! Cui nu-i place să nu se uite!”, „Fără machiaj arătați mai tânără”, „Mult mai tânără”, „Mireluș !!! Ești o frumoasă”, „Adevărata frumusețe a unei femei o vezi atunci când nu e machiată”, „O femeie superbă…”, „Ești o frumoasă și naturală, Mirela dragă!”, „Sunteți superbă și așa nu luați vorbele rele în seamă”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Adauga un comentariu