Cancan

Cum s-a îndrăgostit Marian Mexicanu de amanta lui. Cei doi sunt căsătoriţi de 10 ani

Publicat: 11 mart. 2021
marian mexicanu si sotia
Marian Mexicanu a povestit într-un interviu televizat, împreună cu soţia lui, cum s-au cunoscut cei doi şi au început să se iubească

Puţină lume știe cum s-a îndrăgostit Marian Mexicanu de amanta lui. Chiar dacă el era căsătorit la acea vreme iar actuala soţie era doar o copilă se pare că dragostea a fost mai puternică iar acum au 10 ani de când şi-au oficializat relaţia.

Cum s-a îndrăgostit Marian Mexicanu de amanta lui

Marian Mexicanu a povestit într-un interviu televizat, împreună cu soţia lui, cum s-au cunoscut cei doi şi au început să se iubească. La început, cântăreţul era căsătorit, iar Ana Maria era doar o copilă.

Cântăreţul s-a îndrăgostit pe loc de fiica prietenului său.

„Sunt prieten cu părinţii Anei, muzicanţi la origine, şi în lumea aceasta, fiind prieten cu taică-său, am observat fetiţa. Fetiţa atunci era mai micuţă, eu fiind un neghiob mai măricel, am zis ”Wow, ce femeie frumoasă!”, că deja avea 20 de ani. Fiind bărbat, am vrut ca Ana Maria să fie printre puţinele femei din viaţa mea un trofeu. (…) Toţi lăutarii noştri din România o adorau. Eu m-am născut vânător, nu am avut gânduri serioase, dar cu inima nu te pui. (…) Nu aveam gânduri serioase pentru că eram un om în toată firea, aveam copii”, a mărturisit Marian Mexicanu, într-un interviu pentru Antena Stars.

Ana Maria a precizat că la început nu a văzut deloc lucrurile roz între ei, dat fiind faptul că Marian nu îi inspiră încredere, fiind sfătuita de apropiaţi să se despartă.

„A fost destul de complicat de la început, pentru că toată lumea stătea cu semnul întrebării, şi eu, şi el, toţi. Nu a fost foarte mare încredere… dar Dumnezeu le-a aşezat şi uite că au trecut atâţia ani”, a declarat Ana Maria Stoian.

Cine este de fapt soţia lui Vali Vijelie! Iată cum arată Carmen Rusu

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de manele, şi este cunoscut de toată lumea. Însă, puţini ştiu cine e soţia lui. Cântăreţul este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de muzică de petrecere de la noi. Cu toate că artistul este cunoscut de un public numeros, mulţi nu stu cine este soţia lui.

A muncit din greu pentru o carieră de succes, iar acum culege roadele a tot ce a clădit până acum, însă iată cine l-a susţinut mereu pe Vali Vijelie!

Vali Vijelie, pe numele lui real Valentin Rusu, se iubeşte de ani buni cu soţia lui, Carmen, şi au împreună şi doi copii. Deşi căsnicia lor a trecut prin urcuşuri şi coborâşuri, cei doi au rămas împreună. Cântăreţul mai are doi băieţi dintr-o altă relaţie.

„Soţiei îi spun nevestica, aşa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greşeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun. Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulţi bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toţi banii pentru viitorul lor”, a dezvăluit Vali Vijelie în urmă cu câţiva ani.

Adauga un comentariu