Cancan

Cum s-a răzbunat o blondă pe fostul iubit. Totul a fost postat pe TikTok

Publicat: 08 apr. 2021
Jade Hik, tanara care s-a razbunat pe iubitul ei
O blonda s-a razbunat pe iubitul ei, care o inselase, si a postat totul pe TikTok

O blondă a postat pe TikTok modalitatea în care s-a răzbunat pe fostul iubit, după ce a descoperit că acesta îi este infidel. În planul bine stabilit, tânăra l-a inclus și pe tatăl ei, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Sute de mii de oameni l-au felicitat pe părintele fetei pentru cum a gestionat situația delicată.

Bărbatul infidel, întâlnire cu “fostul socru”, deși își aștepta amanta

Jade Hik, așa cum se numește blonda înșelată pe TikTok, a mărturisit că ea și fostul iubit erau împreună de un an și jumătate, iar în ultimele luni au existat lucruri foarte “toxice” în relația lor.

“Abia am vorbit, el a dormit pe canapea”, a explicat ea, potrivit Daily Mirror.

La un moment dat, ea a descoperit că bărbatul trimite de mai multe ori pe zi mesaje unui număr despre care a aflat că aparține fostei partenere a acestuia. Ca să îl testeze pe cel care, oficial, îi era încă iubit, tânăra a rugat un apropiat să îi trimită un SMS ca să vadă dacă e dispus sau nu să aibă o aventură. Tânărul a picat în capcana întinsă de blondă și a acceptat să se întâlnească cu prietena lui Jade… însă, surpriză, la ușa camerei de hotel pe care a rezervat-o nu i-a bătut amanta, ci “socrul”!

Cum s-a razbunat o blonda pe fostul iubit

Jade Hik, dar mai ales tatăl ei au primit felicitări din toate colțurile mapamondului și, recent, blonda a transmis un mesaj video în care le-a mulțumit tuturor pentru timpul pe care i l-au acordat, dar mai ales pentru încurajări.

“Bună, tuturor! Sunt tatăl lui Jade și vreau să vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase. De asemenea, vreau să știți că, în calitate de tată, aș face orice ca să îmi protejez copiii”, a spus bărbatul.

În final, Jade Hik își îmbrățișează tatăl, îndeplinind astfel dorința a mii de internauți care i-au cerut să facă asta în locul lor.

Comentarii
  • Eu stau în sectorul 6 Crângași. Vreau scut de Sandero metalic. Și service de montat scutul. Masina este din anul 2020 luna iulie. Aștept răspuns unde sa ma prezint cu mașina.

Adauga un comentariu