International

Cum s-a răzbunat un bărbat în vârstă de 40 de ani pe părinții săi pentru că nu îi mai dădeau bani

Publicat: 11 oct. 2020
Bărbat stând pe canapea
Bărbat stând pe canapea

Un caz bizar a ajuns în fața justiției din Londra. Un bărbat de 41 de ani și-a dat părinții în judecată pentru că i-au tăiat din banii de buzunar.

Bărbatul trăiește în Londra, într-un apartament ai cărui proprietari sunt părinții săi și tot ei sunt cei care i-au plătit până de curând facturile și i-au oferit bani de buzunar. Pe fondul unor neînțelegeri, bugetul a mai fost restrâns, iar bărbatul a deci să își de în judecată părinții, sperând că va obține susținere financiară până la sfârșitul vieții lor, potrivit Legal Cheek.

Bărbatul de 41 de ani are studii superioare și este de profesie jurist. Acesta nu mai lucrează din anul 2011 și a stat exclusiv pe banii părinților. Supărat că a rămas fără bani de buzunar a decis să își ceară drepturile în justiție. În cadru procesului a invocat legile britanice referitoare la căsătorie, divorț și drepturile copiilor, spunând că părinții săi sunt „enorm de bogați” și îl pot susține financiar fără probleme, așa cum au făcut-o și până acum.

Îi acuză că i-au alimentat dependența față de ei

Bărbatul de 41 de ani a susținut că părinții i-au alimentat cu bună știință dependența financiară față de ei timp de 20 de ani, pentru ca apoi, când au avut neînțelegeri, să-i reducă fondurile considerabil. Lucru ce l-a nemulțumit teribil.

Însă norocul se pare că l-a părăsit pe bărbat, judecătorul care s-a ocupat de dosar nu i-a dat câștig de cauză. Acesta a catalogat acuzația bărbatului ca fiind „neconcludentă și mai degrabă tristă”. Așa că bărbatul a rămas în continuare la mila prinților, iar acum trebui să și achite 60.000 de lire sterline cheltuieli de judecată.

Adauga un comentariu