Bursa Barfelor

Cum s-a tras țeapă cu aur la Finanțe

Publicat: 17 iul. 2021

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu o informație mai veche de acum vreo 4 anișori, dar care merită spusă și acum. Este vorba despre finanțista Laurica Boboș, nevasta lui Toni Boboș, ăla care a fost și deputat, și director mare la birourile din turn. După prezentarea siviurilor, babele trec la povestea anunțată anterior. Eh, Lăurica primea vizite de la un nene, să-i zicem Marian, care umbla cu bișniță prin instituție. Omul vindea de toate și aștepta banii până la salariu, trecea angajații la caiet.

Lăurica s-a arătat foarte interesată de marfa bișnițarului, pentru că avea aur de calitate, nu pârnăi dintr-alea turcești. Și, uite așa, Lăurica s-a împodobit toată cu cerceluși, brățărele și lănțucuri. După ce a cumpărat cam o sută de grame, trebuia să scoată și bănuțul din portofel. Bișnițarul a venit în ziua de salariu ca să încaseze în urma vânzării. Cu un tupeu ieșit din comun, finanțista l-a amenințat că-l dă în gât pentru că face bișniță. Așa că, afaceristul a rămas cu paguba. Nu a făcut scandal, pentru că a deschis un magazin și nu avea nevoie de un control de pe la inspectorii din turn. Babele mai au și alte povești despre finanțistă, dar le mai păstrează pentru episoadele următoare.

 

 

Comentarii
  • Tot dobosica o are mica are o paparuda carea statea sub masa toata ziua si o freca bine acum ca s-a ingrasat nu prea intra sub masa si a trecut pe masa madam e cu un zugrav (o profesie frumoasa) care deja e profesor universitar deja cu studii soarbe bine ,dar amandoi sunt de acord cu ce face dobosica o are mica ca de iriniuca lui mariuca cu asta s-a lansat.

  • Doboșică cwr de fier are poola ca de rinocer. Nelly Saramet îl îmblînzește si-apoi scula îi belește…Laura e la caiet… cu un lanț si o brățară trage lumea iar pe sfoară. Mimi Damaceanu o adresa in fals întocmeste si contul la 6 medici frumosi goleste

  • Familia Dobos a ajuns de cîcat in finante. Dobosița baga ghiseu de rupe si Tony e de tot rîsul….. lumea îl saluta la 11m….
    Salut Tony, ce faci…
    Nimic deosebit, turism fiscal…o bat in cap

Adauga un comentariu