Celebritati

Cum s-au cunoscut Razvan Simion si Dani Otil!

Publicat: 21 mai 2019
6

Dani Otil si Razvan Simion sunt colegi si prieteni buni de foarte multi ani, dar putina lume cunoaste circumstantele in care acestia au ajuns sa colaboreze si sa se imprieteneasca. Acestia formeaza una dintre cele mai frumoase echipe de prezentatori din Romania, care prezinta de aproape 11 ani emsiunea matinala ''Neatza cu Razvan si Dani''.

Recent, o persoana care a dorit sa ramana anonima a postat pe internet o biografie a lui Dani Otil, unde este mentionat si felul in care cei doi au ajuns sa aiba o relatie profesionala si de amicitie.

Vezi si: Dani Otil, ofertat sa plece de la matinalul de la Antea 1: “Pe mine m-a sunat primul” Reactia lui Razvan Simion dupa ce prietenul lui a povestit totul la TV

„Impreuna cu trei baieti (n.r.: Dani Otil) a construit o retea de radio, «National FM», cu 30 de statii in Bucuresti si cele mai importante orase din tara. A inceput sa lucreze completand caiete intregi cu ce vedea la TV si ce auzea la radio. Anunta fiecare ora la un microfon legat de pick-upul transformat ad-hoc in statie.

Apoi dadea niste melodii de pe singurele doua casete pe care le avea cu Michael Jackson si Blue System. In 1995 a ajuns la radio, unde facea emisiuni cu tineri, pentru tineri, despre tineri. Dupa primele luni a venit si Razvan, care pana atunci facuse stagiatura la o televiziune locala. A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timisoara, National FM, National TV si a ajuns la Antena 1, unde lucreaza in prezent.

Televiziunea inseamna satisfactii pe care nu ti le aduce nicio alta meserie, iar cel mai greu este sa fii constant. Sa faci o meserie din asta inseamna sa rezisti ani. Pe langa televiziune, Dani este pasionat si de sport, in special de hard enduro, unde anul trecut a avut un rezultat bun, peste asteptari, asa cum spune si el, reusind sa se claseze pe locul VIII, la categoria Hobby Team”. 

Adauga un comentariu