Magazin

Cum să alegi cadoul ideal de Crăciun?

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să alegi cadoul ideal de Crăciun

Chiar dacă perioada sărbătorilor este una caracterizată de voie bună, de liniște, pace, timp petrecut alături de cei dragi, în același timp este și un mic factor de stres, în legătură cu miile de decizii ce trebuie luate. Ce pom de Crăciun să alegem, unde să petrecem seara de Ajun, care este cadoul ideal pentru fiecare membru al familiei?

Motiv pentru care am pregătit un mic ghid care să te ajute în luarea acestor decizii:

  • Pune-te în pielea lor – de cele mai multe ori cheltuim bani complet inutili în perioada sărbătorilor tocmai deoarece cumpărăm o grămadă de lucruri inutile. Oamenii nu au nevoie de mai multe lucruri care să le stea aiurea prin casă, din contră, au nevoie de mici rezolvări practice la problemele cotidiene. De exemplu, dacă se apropie o nuntă, cumpără o cravată elegantă pentru tatăl tău, știi că oricum nu îi place să meargă prin magazine, îl scutești de o grijă.
  • Află ce le place și ce și-ar dori – poate sună puțin cam direct, deoarece evident că asta ne dorim cu toții, să alegem cadourile cele mai bune. Dar de multe ori ne gândim mult prea mult la care ar fi cadoul perfect și ajungem să luam ceva diametral opus față de ce și-ar dori persoana respectivă.
  • Așa că, dacă ții minte conversația aceea de acum câteva săptămâni când mama îți spunea că și-ar dori din suflet o pijama nouă, mai groasă, de iarnă, nu te gândi prea mult. Pune asta pe listă și gata.
  • Personalizează cadoul – de cele mai multe ori nu cadoul în sine ne face fericiți, ci persoana care ne dăruiește acel ceva, gândul, sentimentul și efortul din spatele cadoului. Așa că, degeaba alegi cel mai scump, cel mai trendy cadou al sezonului, dacă tot ce vei face este să îl pui într-o pungă de Crăciun și cu asta basta. Scrie o mică felicitare alături.
  • Sau, de exemplu, dacă e vorba de un articol vestimentar, poți să îl personalizezi în mii de feluri. Dacă îi plac fluturii sau inimioarele, poți coase un petice cu motivul lor preferat și vei transforma o bluză sau un tricou simplu într-un cadou de vis.
  • Nu alege varianta ieftină – unul dintre cele mai neplăcute lucruri pe care le poți experimenta este să deschizi cadoul și să găsești o cămașă de calitate inferioară, un tricou ieftin de la magazinul din colț și multe altele. Ai prins ideea. Dacă e să cumperi ceva, alege o variantă calitativă, o variantă care va spune ”m-am gândit la tine când am cumpărat asta și îmi doresc să ai parte doar de cele mai bune lucruri pe lumea asta!”

Aceste sfaturi te vor salva de la un Crăciun cu peripeții, sau cel puțin te vor pune pe calea cea dreaptă când va veni vorba de alegerea cadourilor. Iar dacă tot am vorbit despre calitate, Crazy-Deals.ro îți vine in ajutor cu un cod reducere Answear sau un voucher Fashion Days pentru a te îndruma spre cele mai bune produse online la cele mai bune preturi!

Adauga un comentariu