Magazin

Cum să alegi cadoul perfect pentru tatăl tău: cămașa perfectă

Publicat: 04 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să alegi cadoul perfect pentru tatăl tău cămașa perfectă

Există tați clasici, moderni, eleganți, casual, sport… și în câte stiluri îți poți imagina. Găsirea cadoului perfect pentru ei nu este întotdeauna ușoară și de aceea va trebui să optezi pentru un detaliu care să facă diferența și să se adapteze nevoilor, fără a deveni elementul de bază al fiecărui an.

Cărui tată nu îi place să arate și să se simtă la modă? Dăruirea hainelor este ideală, deoarece poți găsi o mare varietate, cum ar fi o cravată elegantă sau o cămașă care să-l facă pe tatăl tău să arate bine.

Însă cămașa devine așadar cadoul vedetă, fiind o piesă vestimentară atemporală și practică care nu poate lipsi din garderoba sa. Cămașa este punctul de plecare pentru a construi un look perfect care să însoțească bărbații 24 de ore pe zi.

Dungată, uni, cu diferite stofe, cu guler mandarin… Cheia succesului constă în alegerea unei cămăși bărbați care se potrivește cel mai bine stilului tatălui tău. Va trebui doar să-i analizezi garderoba în căutarea punctului care îl definește.

Descoperă o cămașă pentru fiecare tip de tată. Iată câteva tipuri de cămăși bărbați din care să alegi.

Cămașă clasică, în dungi

Imprimeul în dungi este un clasic prin excelență. Cu un aer executiv, dungile albastre pe cămăși bărbați devin o opțiune pentru părinții mai tradiționali. Elegantă și atemporală, această cămașă poate fi combinată în aproape toate tipurile de ținute.

O cămașă cu dungi ușor croită poate fi purtată și cu butoni. Este elegantă ca bază formală, ideală pentru birou cu costum și cravată, sau cu un blazer și pantaloni.

Cămașă simplă, de bază

Dacă tatăl tău nu riscă prea mult când vine vorba de haine și vestimentație, pariază pe un element de bază infailibil, cum ar fi o cămașă simplă. Țesătura va juca aici un rol important, deoarece trebuie să alegem țesături de cămăși de bărbați care să ofere un plus de calitate și diferențiere, astfel încât să fie mereu amintită ca o cămașă specială.

De exemplu, fiecare bărbat are (sau ar trebui să aibă) măcar o cămașă albastră clasică, atemporală și elegantă în garderoba lui.

Poți să -ți asumi riscuri cu culoarea și să scapi de albastrul de bază precum o cămașă roz din țesătură și Panama.

Cămașă îndrăzneață

Trecând complet la extrema tipului anterior de tată, îi găsim pe cei care îndrăznesc cu orice. Le place să experimenteze, să-și asume riscuri și să inoveze și, prin urmare, cămășile imprimate sunt cea mai bună opțiune pentru a-i surprinde.

O cămașă deosebită cu imprimeu floral va fi ideală pentru a-i reînnoi tatălui garderoba de primăvară.

Chic casual

Un model de cămăși bărbați cu totul special pentru gulerul lor este modelul cu guler mandarin, un design tineresc și informal pentru părinții cărora le place să urmeze tendințele.

Mizează pe nuanțe precum un galben pal ideal de combinat cu blugi în primăvară.

Cămașă de in

Optează pentru modele de cămăși bărbați cu o țesătură la fel de specială precum inul, care oferă calitate și confort oricărui look și este, fără îndoială, țesătura ideală pentru sezonul care vine. Alege cămăși bărbați din in în culori uni, cu mâneci lungi, fără buzunare și guler cu nasturi. Simplu și de calitate, succes garantat.

Cămașă din denim

Și, în sfârșit, nu putea lipsi nici varianta de cămăși bărbați pentru stiluri mai informale. Cămașa din denim este un element de bază pe care aproape toată lumea îl are în garderobă și dacă nu, ar trebui.

Versatilă, confortabilă și practică, este o opțiune de luat în considerare pentru părinții cu un stil casual. Un clasic atemporal care nu se demodează și în care calitatea țesăturii va juca și ea un rol foarte important. Mizează pe nuanțe mai deschise pentru a o putea lansa în primăvara viitoare.

Cămașă rochie cu mâneci scurte

O astfel de cămașă clasică pentru un tată nu poate lipsi din garderoba țaților convenționali și comozi. Cu un stil clasic și casual, această cămașă este perfectă pentru primăvară și vară. Tatăl tău se va simți confortabil, cool și elegant purtând-o la serviciu, la prânz sau la cină.

Adauga un comentariu