IT&C

Cum să cauți o persoană după numărul de telefon?

Publicat: 20 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să cauți o persoană după numărul de telefon
Chiar daca nu este usor, poti sa cauti o persoana dupa numarul de telefon

Există o mulțime de moduri pe Internet pentru a afla cine a sunat și numărul de telefon care apare pe ecranul telefonului nu iți este cunoscut. Nu este posibil să căutați în baza de date a unui operator de telefonie mobilă, iar toate arhivele web publice sunt cel mai probabil dezvoltate de escroci, care vor doar banii tăi. Nu veți găsi numărul de care aveți nevoie în ele, ci doar să vă pierdeți timpul. Iată câteva dintre cele mai sigure și legitime metode prin care poți să cauți o persoană după numărul de telefon.

Găsiți proprietarul numărului de telefon pe Google

Pentru a utiliza această metodă pentru a găsi proprietarul unui număr de telefon necunoscut, trebuie să fiți cel puțin familiarizat cu motorul de căutare Google . Dacă introduceți doar un număr în bara de căutare, motorul de căutare vă va oferi fie linkuri în care este menționată o astfel de combinație de numere, fie informații străine care nu au nicio legătură cu obiectivul tău. Pentru a căuta un anumit număr, trebuie să utilizați ghilimele.

Introduceți numărul dorit în căsuța de căutare cu ghilimele la începutul și la sfârșitul interogării, de exemplu: „0751xxxyyy”. După aceea, Google vă furniza linkuri numai către acele site-uri care conțin doar aceasta combinație de numere.  Dacă aveți noroc, Google va găsi un link către o pagină în care persoana și-a lăsat numărul telefonul mobil.

La începutul căutării, ignorați rezultatele care afișează doar o serie de numere – nu prea sunt de folos. Dacă această metodă nu funcționează pentru tine încercați următoarele.

Apelați numărul necunoscut

Poate că cel mai simplu, dar nu cel mai evident mod de a găsi proprietarul telefonului este să apelați acest număr. Dacă apelantul folosește mesageria vocală, numele acestora va fi cel mai probabil menționat în textul de întâmpinare. În cazul în care telefonul aparține unei organizații, probabil veți primi un răspuns prin intermediul unui robot care vă va spune numele companiei.
Dacă doriți să rămâneți incognito, nu apelați de la numărul dvs. personal. Apelați de la telefonul sau computerul altcuiva. Sau poți suna cu număr ascuns.

Căutați o persoană după număr telefon cu ajutorul social media

Aplicațiile precum Viber sau WhatsApp necesită un număr de telefon mobil la crearea unui cont. Uneori poate ajuta la identificarea unui apelant necunoscut. Și căutând pe rețelele sociale, Facebook sau Twitter cel mai probabil veți găsi nu numai numele, ci și fotografiile și alte contacte ale unui utilizator necunoscut. Dacă pe Facebook introduceți în căsuța de căutare un număr de telefon, există șansa ca la rezultat să vă apară proprietarul acelui număr.

Căutare persoana după IMEI al telefonul

Toate telefoanele primesc din fabrica, un cod IMEI. Orice telefon are acest cod chiar înainte de a avea un număr de telefon. Localizarea cu ajutorul unui cod IMEI se face în mare parte de organele de politie. Aceștia dețin o bază detaliată cu aceste coduri. De aceea, când vă este furat telefonul, trebuie să contactați mai întâi oamenii legii. Politia și în special STS pot localiza un telefon după numărul de telefon sau codul IMEI.

Dacă ați cumpărat un telefon mobil original fie din magazine sau la mâna a doua ar trebuii să aveți notat codul imei separat. Dacă dispozitivul este nou codul îl găsiți deobicei pe cutie sau printr-un manual din interior. Dacă nu aveți aceste lucruri, codul IMEI îl puteți afla formând codul *#06#. Dacă telefonul este dual-sim (dacă suportă doua cartele sim), telefonul va avea doua coduri IMEI.

Pe internet sunt mai multe programe ce promit că veți găsi o persoana după numărul de telefon sau IMEI dar aceste sunt doar siteuri fake care încearcă să vă i-a banii.

Adauga un comentariu