Magazin

Cum să cumperi crypto la cel mai mic preț?

Publicat: 04 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să cumperi crypto la cel mai mic preț

Aflăm adesea povești despre oameni din țara noastră care au investit în cripto monede și au obținut profituri mari într-un timp scurt. Asta sună grozav, însă uneori pare prea frumos pentru a fi și adevărat. Despre piața de criptomonede este mai greu să ai o imagine de control al prețurilor, fapt pentru care riscul de pierdere poate fi destul de mare. Deja se știe, că există mulți jucători necinstiți pe piață, interesați de fraude.

Cei care doresc o tranzacționare profesională și în plus să aibă acces la instrumente de tranzacționare mai bune, vor trebui să utilizeze un schimb, care cere deschiderea unui cont și verificarea ID-ului. Desigur, există și platforme care pot fi utilizate fără a deschide un cont, pentru cei care vor tranzacții mai simple,în mod ocazional.

Care sunt cele mai tranzacționate monede în 2021?

În prezent, există peste 1.500 de criptomonede diferite, dintre care cele mai mari sunt Bitcoin, Ripple, Ethereum, Polkadot, Cardano și altele.

Cele mai tranzacționate monede în acest an sunt:

  • Bitcoin (BTC) este o monedă virtuală, o criptomonedă sau o versiune online a numerarului. Se folosește la cumpărarea de produse, servicii, în anumite magazine. Nu toate magazinele însă acceptă Bitcoin.
  • Ripple (ARP) are coduri open-source, instrumente pe care dezvoltatorii le pot folosi în scopul de a-și accelera contruirea de tehnologii blockchain interoperabile, eficiente, facilitând inovația în toate plățile globale.
  • Ethereum (ETH) este moneda virtuală a platformei de software descentalizate, bazată pe blockchain și open-source, care are același nume. În acest caz, Distributed Applications și SmartContracts sunt rulate fără a avea vreo perioadă de nefuncționare, ori vreo interfață de la o terță parte.
  • Polkadot (DOT) oferă căi de acces la servicii, printr-o mare varietate de aplicații și furnizori. Polkadot reprezintă un protocol blockchain de ultimă generație, o rețea în care tranzacțiile și rețelele create au denumirea de parachains.
  • Cardano (sau ADA)este moneda virtuală de la rețeaua de criptomonede Cardano, un proiect open-source, ce rulează o platformă publică blockchain destinată contractelor inteligente.

Piața de schimb a criptomonedelor în 2021

Aceasta este extrem de competitivă, mai ales în acest an. Este important să fiți bine informați înainte de a începe tranzacționarea, să verificați anumite aspecte înainte de a efectua o tranzacție.

Vreți să tranzacționați criptomonede rapid și eficient? Pentru asta, este bine să cunoașteți un clasament fiabil al schimburilor de criptomonede. Consultați acest ghid cryptoFacile.io pentru a afla cele mai bune exchange-uri de crypto, de unde puteți alege. Acest clasament a fost compilat recent și este foarte interesant, fiind apreciat de utilizatori mai ales datorită fiabilității și înțelegerii lui. De asemenea, căutați recenzii individuale de la utilizatori și de la site-uri web, cunoscute în această industrie.

Site-ul cryptoFacile.ioa colectat o mulțime de date interesante de la API-ul platformelor de tranzacționare și de schimb valutar și oferă în mod rapid o verificare și o comparare a prețurilor criptomonedelor la cele mai bune site-uri de schimb, în timp real.

Trebuie doar să selectați criptomoneda care vă interesează și apoi cryptoFacile.io vă va prezenta prețurile, cu sau fără comisioane aplicate. Datele sunt primite direct din API-ul platformelor individuale de schimb propuse. Evaluarea este necesară, ea însă nu ia în considerare cifra de afaceri a unui schimb dat. „Volumul tranzacțiilor nu va garanta întotdeauna siguranța și satisfacția”, spun specialiștii în domeniu.

Înainte de avă înscrie, vă sugerăm să vă asigurați că înțelegeți depozitul, tipul de tranzacție și taxele de retrage sau comisioanele. Tarifele variază substanțial în funcție de schimbul folosit.

Unele exchange-uri de crypto vă permit să rămâneți anonim, însă verificarea poate dura și câteva zile, deoarece ea protejează schimbul de fraude, spălare de bani și de alte escrocherii sau practici neloiale.

Cursurile de schimb sunt diferite prin ratele și comisioane aferente. Unele funcții ale utilizatorilor oferite de exchange-urile de crypto pot fi accesibile numai în anumite țări. Verificați dacă schimbul dorit vă permite accesul la toate instrumentele și funcțiile platformei din țara dvs.

Schimburile nu sunt egale, de aceea este important să aveți o prezentare a platformelor din care puteți alege. Cele mai bune exchange-urile de crypto se dezvoltă în mod constant și câștigă tot mai mulți utilizatori noi, an de an. Prin urmare, cifra de afaceri a acestora este în continuă creștere, iar poziția lor în clasamentul schimburilor de criptomonede este puțin probabil să se schimbe.

 

Adauga un comentariu