Magazin

Cum să previi curgerea rimelului cu produse de calitate și un voucher notino

Publicat: 29 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să previi curgerea rimelului cu produse de calitate și un voucher notino

Nimeni nu vrea că ochii de căprioară să se transforme în ochi de panda în timpul zilei! O zi mai grea, o emoție dificil de stapanie sau pur și simplu, o alegere greșită a machiajului îți pot transformă ochii în două găuri negre!

Iată câteva sfaturi de machiaj pentru a preveni curgerea rimelului. Nu uita să iei și un voucher notino pentru cumpărăturile tale online! Îți va ușura achiziția!

Folosește rimel rezistent la apă

Prima – și, de asemenea, cea mai evidentă – soluție este folosirea rimelului rezistent la apă. Acest lucru se datorează faptului că rimelul are tendința de a curge atunci când intră în contact cu apă.

Ceea ce înseamnă, de asemenea, că, dacă ai tendința de a avea pleoapele uleioase sau căzute, genele tale se pot freca de piele toată ziua și, în cele din urmă, pot provoca scurgerea rimelului.

Dacă alegeți un rimel rezistent la apă, așa cum puteți găsi cu un voucher notino, de exemplu, acesta va fi rezistent la apă, umiditate și transpirație în același timp și, prin urmare, va rezista mult mai bine în timpul zilei!

Aplică rimelul cu tehnica potrivită

Un alt motiv pentru care rimelul îți poate curge sub ochi sau se poate transferă pe pleoapă superioară, poate fi că ai pus prea multă substanță. Soluția este să ștergți bine peria de rimel înainte de a aplică materialul pe gene.

Astfel, poți continua să alungești și să întuneci genele fără a aglomera sau a depune un strat gros de produs care ajunge pe pleoape sau sub ochi.

Așteapta să se usuce

De multe ori, rimelul curge imediat după aplicarea materialului pe gene.

Greșeală clasică: ai răbdare să aplici perfect rimelul pe genele de sus, dar odată ce ai gene de păpușă și ești perfect mulțumita, ridici privirea și atunci se produce drama! Genele tale au trasat urme „frumoase” pe pleoapă superioară și tot rimelul a fost transferată pe piele.

Deci, dacă vi se întâmplă acest lucru, așteptați până când produsul se usucă pe piele înainte de a-l îndepărta cu un tampon de bumbac curat și uscat. Dacă freci ușor, ar trebui să poți îndepărta rimelul de pe piele, fără a îndepărta fardurile de pleoape care sunt chiar dedesubt.

Apoi, pentru dată viitoare, ține minte să aplici rimelul punând o oglindă sub bărbie, astfel încât să te uiți în jos în timp ce aplici produsul pe gene.

Rămâi în această poziție câteva secunde după aplicarea machiajului pentru a te asigura că rimelul se usucă pe gene și nu se transferă pe pleoape odată ce deschizi ochii în mod normal.

Nu pune rimel doar pe vârfurile genelor

Dacă ai norocul să fii înzestrată cu gene grozave, rimelul care curge sau se imprimă pe piele trebuie să fie ceva obișnuit pentru ține.

Se crede că rimelul îngroașă, întunecă și alungește genele. Dar din moment ce ale tale sunt deja lungi, de ce să nu aplici rimelul pe toată lungimea genelor, evitând vârful?

Dacă lași ultimii 2 sau 3 milimetri ai genelor goale, iar acestea se freacă de pleoape, nu vi riscă: rimelul nu va putea curge. Este nevoie de puțină practică și concentrare primele dați, dar vei înțelege foarte repede tehnică și mai ales, rimelul tău nu va mai curge.

Aplică sfaturile de mai sus, ia-ți produsele tale de calitate cu un cod reducere notino influencer și începe distracția!

Adauga un comentariu