Cancan

Cum să scăpați de riduri la 30, la 40 și la 50 de ani! Soluția extrem de ieftină

Publicat: 14 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să scăpați de riduri la 30 la 40 și la 50 de ani Soluția extrem de ieftină

Secretul pielii perfecte a fost descoperit înainte ca regina Cleopatra să înceapă a face băi cu lapte. Fața are nevoie, mai mult decât oricare altă parte a corpului, de exfoliere, protecție, hidratare, deoarece vârsta lasă amprente în primul rând pe fața noastră.

Echipa noastră respectă și susține metodele naturale de îngrijire și întinerire. Cu ajutorul măștilor și a cremelor pregătite acasă, îi veți oferi pielii nutrienții necesari și veți amâna pentru o lungă perioadă apariția primelor semne ale trecerii anilor.

Mască anti-rid pentru față

Există e legătura directă între gelatină și colagen: primul rezultă din prelucrarea celui de-al doilea. Având în vedere că elasticitatea pielii noastre depinde de colagen, puteți include gelatina în alimentația dumneavoastră pentru flexibilitatea articulațiilor și a țesuturilor, dar aplicând-o pe piele…

Vă prezentăm pe scurt care sunt beneficiile gelatinei.

— pătrunde adânc în piele, o regenerează și o face mai fermă

— uniformizează culoarea tenului (gelatina are o proprietate de albire)

— normalizează activitatea glandelor sebacee, ajută în caz de erupții cutanate și acnee

— netezește ridurile fine

— hrănește pielea iar dacă veți adăuga aloe sau miere nu veți mai apela, în genere, la serviciile cosmetologilor

— curăță porii

Pentru a vă pregăti un „cocktail de colagen” pentru față, aveți nevoie de foarte puține ingrediente.

Veți avea nevoie de:

— gelatină uscată – 1 linguriță

— glicerină (se găsește în farmacii) – 1 linguriță

— miere – 1 linguriță

— apă – 12 lingurițe

1. În primul rând va trebui să dezinfectați toate vasele pe care le veți utiliza.

2. Turnați peste gelatină cu 10 lingurițe de apă fierbinte și lăsați-o să se umfle. Este mai bine să faceți acest lucru într-un vas pe care-l veți pune apoi pe baia de aburi.

3. Puneți gelatina pe baia de aburi până când se vor dizolva complet toate granulele. Apoi strecurați-o printr-o sită. Aceasta va fi baza măștii.

4. Adăugați apoi peste gelatina rece mierea și glicerina diluată în două lingurițe de apă. Amestecați încontinuu.

Gata! Rămâne doar să puneți masca în borcănașe și vă bucurați de rezultate. Acest amestec se poate păstra timp de cel mult o lună, dar îl puteți folosi în fiecare zi.

Cum să aplicați masca corect

Un alt aspect important este modul de aplicare a unui produs anti-rid. Iată câteva sfaturi utile despre cum să procedați.

— Aplicați crema numai pe pielea curată.

— Mișcarea degetelor în timpul aplicării trebuie să meargă strict pe liniile de masaj: de la vârful nasului la bază, de la mijlocul frunții spre tâmple, de la bărbie spre urechi, de la buza superioară spre mijlocul urechii.

— După aplicare este mai bine să stați culcată timp de 20 de minute și să vă relaxați, cel puțin așa că ne recomandă persoanele care practică aplicarea măștilor de față. Se crede că astfel gelatina fixează pielea.

— Excesul de cremă ar trebui doar să fie șters cu un șervețel.

Utilizarea regulată a acestui produs va da rezultate bune chiar după o săptămână. Pielea va deveni mai elastică, iar conturul feței va deveni mai clar. Încercați această metodă a noastră și împărtășiți, în comentarii, impresiile despre rezultatele obținute!

Adauga un comentariu