Prima pagină » Lifestyle » Cum să scapi de coșuri cu ajutorul uleiului de măsline
Cum să scapi de coșuri cu ajutorul uleiului de măsline

Cum să scapi de coșuri cu ajutorul uleiului de măsline

29 mart. 2021, 15:20,
BZI.ro, în Lifestyle

Uleiul de măsline are proprietăți și beneficii unice pentru organism. Pentru prima dată, a început să fie produs în Grecia, unde natura însăși a creat condiții ideale pentru creșterea măslinului.

Fructele acestui copac au fost sunt bogate în vitamine, prin urmare, extractul din ele este nu numai bogat în gust, ci și unic în compoziție. Prin urmare, uleiul de măsline conține multă vitamină E și acid oleic. Uleiul de măsline este bogat în următoarele elemente benefice:

– acid oleic – este baza acestui ulei, deoarece este conținut în ulei până la 80%.

– vitaminele D, E, A

– carotenoizi

– steroli

– hidrocarburi

– fosfolipide

Toate aceste substanțe, luate împreună, fac din ulei o sursă extraordinara pentru corpul uman. Este de remarcat faptul că uleiul de măsline poate fi utilizat nu numai că parte a felurilor de mâncare sau a salatelor, ci și că produs independent. Adesea, uleiul de măsline este eficient în prevenirea coșurilor. Produsele de înfrumusețare pe baza de ulei pot fi preparate și folosite acasă. Uleiul de măsline ajuta împotrivă acneei de pe fata și corp, dar este important să nu exagerați, riscând astfel să înfundați porii.

Cum putem scapă de coșuri cu ajutorul uleiului de măsline

Datorită compoziției bogate de vitamine, acest tip de ulei este adesea utilizat pentru tratament medical sau în proceduri cosmetice. O mască pentru coșuri cu ulei de măsline nu numai că poate vindeca boala, ci și ajuta la netezirea ridurile, elimină pielea uscată și ajută la vindecarea rănilor minore. Există mai multe moduri de a face un astfel de amestec acasă:

  1. Masca cu ulei și tărâțe. Ingredientele sunt amestecate în cantități egale, după care amestecul este aplicat pe piele și lăsat timp de 30 de minute. Masca vă vă ajuta să scăpați de coșuri și să curățați pielea.
  2. Mască de față cu ulei de măsline și lămâie. Se amestecă două linguri din aceste ingrediente și se lasă pe față timp de 25 de minute. Masca vă vă ajuta scăpați de piețele roșii de și să o faceți mai moale.
  3. Uleiul de măsline ajută și la tratarea coșurilor. Deși cosmetologii nu recomandă eliminarea coșurilor acasă, mulți dintre noi o facem în continuare pentru a scăpa rapid de acneea cu aspect neplăcut care strică pielea. Chiar dacă procedura de eliminare a acneei a fost efectuată în conformitate cu toate regulile, adică cu mâinile curate și cu prelucrarea ulterioară a zonei deteriorate a pielii, rămân pete roșii pe față, care se vindecă într- o perioadă lungă de timp. Pentru a face acest proces mai rapid, puteți face o mască specială care conține o jumătate de pahar de ulei de măsline, un sfert de cană de oțet de mere și un sfert de cană de apă. Toate acestea trebuie amestecate și aplicate pe zonele afectate timp de 15 minute.

Mulți oameni se întreabă dacă uleiul de măsline poate provoca acnee, deoarece există riscul că un exces al acestui agent înfundă porii deja inundați cu sebum. De fapt, acest produs hidratează pielea și ajută la vindecarea mai rapidă a leziunilor minore. Prin urmare, în timp, măștile cu ulei vor ajuta pielea să se refacă și coșurile vor dispărea. Pentru a face acest lucru, este important nu numai să urmați rețetele pentru măști, ci și să curățați bine pielea după utilizare, astfel încât porii să poată respira fără a fi înfundați cu o cantitate excesivă de ulei. Pentru că organismul să beneficieze de ulei, este important să alegeți doar un produs natural extravirgin. Din aceasta este ușor să obțineți toate substanțele utile. În plus, acest produs este popular și că remediu naturist universal, prin urmare se recomandă utilizarea acestuia pentru a menține toate organele interne în stare normală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *