Actualitate

Cum scapi de burtă. Aplică metoda japoneză

Publicat: 09 dec. 2019

Cum scapi de burtă. Burta este efectul lenei și al procesului incorect de digestie. Pentru a o elimina, trebuie să iei anumite măsuri.

Felul în care îţi poziţionezi corpul pe parcursul zilei şi în timpul somnului îţi poate afecta silueta. Coloana vertebrală îşi poate modifica structura şi, implicit, burta va arăta mai inestetic. Din fericire, exista o metodă foarte eficientă de corectare a siluetei. Ea a fost lansată în Japonia acum 10 ani şi este aplicată cu succes în întreaga lume.

Cum scapi de burtă

În cele ce urmează vă prezentăm pe larg în ce constă metoda Fukutsudzi de corectare a coloanei. Durează doar 5 minute pe zi!

Pasul 1. Rulează un prosop (40 cm lățime, 100 cm lungime) sub forma unui cilindru. Leagă-l pentru a nu se desface.

Pasul 2. Întinde-te pe o suprafaţă dură (masa de masaj sau covoraş pentru fitness) şi pune prosopul sub spate(în zona bazinului, pe linia buricului).

Pasul 3. Cum scapi de burtă. Depărtează picioarele pe lăţimea umerilor şi poziţionează-le astfel: degetele mari să se atingă, iar călcâiele să fie la distanţa de 20-25 cm.

Pasul 4. Întinde mâinile deasupra capului, întoarce-le cu palmele în jos şi uneşte degetele mici.

Pasul 5. Rămâi în această poziţie pentru 5 minute. Este esenţial ca pe toată durata exerciţiului să ţii degetele mari de la picioare unite; la fel şi în cazul celor mici de mâini.

După cele 5 minute, ridică-te cu atenţie deoarece oasele şi articulaţiile se deplasează un pic.

Cum scapi de burtă. Efectele exerciţiului

Dacă faci totul ca la carte, vei simţi cum coloana vertebrală se îndreaptă. Practic, ajunge într-o poziţie firească. De asemenea, burta va dispărea.

Sfaturi

– dacă nu poţi sta în poziţia ideală 5 minute de la prima încercare, nu te impacienta. E firesc. Redu şedinţă la maximum 3 minute. După 4-5 şedinţe, nu vei mai avea probleme de acest gen.

– fă exerciţiul minimum o lună fără pauze.loading...

Adauga un comentariu