Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum scapi de riduri cu ulei de cocos și bicarbonat de sodiu. O alternativă eficientă la cremele scumpe din comerț
Cum scapi de riduri cu ulei de cocos și bicarbonat de sodiu. O alternativă eficientă la cremele scumpe din comerț

Cum scapi de riduri cu ulei de cocos și bicarbonat de sodiu. O alternativă eficientă la cremele scumpe din comerț

12 feb. 2021, 12:04,
BZI.ro, în Radio

Deoarece multe femei se confruntă cu acest inconvenient vă vom arăta cum poți să scapi de riduri cu ulei de cocos și banalul bicarbonat. Acest remediu natural constituie o alternativă sănătoasă la scumpele cremele antirid din comerț. Aceste două produse combinate sunt foarte eficiente pentru problemele pielii.

După cum bine se știe, uleiul de cocos este un ingredient foarte eficient pentru estomparea ridurilor şi curăţarea porilor. Totodată, el poate preveni apariţia acneei şi a punctelor negre, care sunt deranjante nu numai pentru femei ci și pentru bărbați.

Însă atunci când îl combinăm cu bicarbonatul, rezultă un remediu nemaipomenit pentru problemele de piele. Această cremă combate acneea, roşeaţa, cicatricile, ba chiar înlătură și excesul de murdărie din porii pielii. Nu în ultimul rând este și un exfoliant foarte bun care te ajută să înlături celulele moarte. Așadar, considerăm că merită să acordați o şansă acestui amestec. Cu siguranță nu veți fi dezamăgite.

Cum scapi de riduri cu ulei de cocos și bicarbonat

Bicarbonatul, pe lângă faptul că este folosit în bucătărie, este și un bun agent de curăţare dar și dezodorizant. În plus, este o alternativă mult mai sănătoasă la detergenţii casnici. Bicarbonatul de sodiu poate da rezultate bune şi în ceea ce priveşte albirea dinţilor. Și, foarte important, echilibrează pH-ul pielii şi prevenind apariţia acneei.

Iar uleiul de cocos are bogate proprietăţi antibacteriene, de hidratare şi de vindecare a pielii. Prin combinarea lor obțineți o cremă foarte eficientă. Însă ar fi de preferat să folosiți ulei de cocos presat la rece. Pentru a prepara acest remediu aveți nevoie de două linguriţe de ulei extravirgin de cocos și o linguriţă de bicarbonat (fără urme de aluminiu). Prin amestecarea lor până la omogenizare obțineți o foarte bună soluţie de curăţare a pielii.

Cum trebuie folosit acest amestec

Așadar, trebuie să amestecați aceste două ingrediente într-un mic bol. E bine să faceți doar atât cât aveți nevoie pentru un singur tratament. Și aceasta deoarece puteți face oricând un alt amestec, atunci când aveți nevoie din nou. Crema astfel obținută se aplică pe fată, în zona ridurilor sau unde doriți, masând uşor prin mişcări circulare.

Se lasă să acţioneze 10-15 minute şi apoi se clăteşte cu apă călduţă. Ştergeţi apoi fața cu un şervet curat şi asta e totul. Mai mult, nu mai trebuie să aplici nici măcar cremă hidratantă, deoarece uleiul de cocos este un excelent hidratant pentru piele.

După numai un tratament, vei observa cât de moale şi catifelată îţi este pielea, iar problemele tale vor dispărea cât de curând. Și dacă tot ai aflat cum poți să scapi de riduri cu ulei de cocos și bicarbonat, nu va trebui să mai dai banii pe creme scumpe.Cu acest remediu vei avea o piele strălucitoare şi radiantă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *