Actualitate

Cum scapi de un tatuaj. Metode naturale de îndepărtare

Publicat: 12 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum scapi de un tatuaj. Metode naturale de îndepărtare
Cum scapi de un tatuaj

Cum scapi de un tatuaj. In zilele noastre e destul de usor sa-ti faci un tatuaj oriunde. Ce faci însă atunci când vrei să-l îndepărtezi?

Spre deosebire de trecut, acum saloanele de tatuaj au apărut în majoritatea oraşelor din întreaga lume. Şi atitudinea legată de tatuaje s-a schimbat, făcând purtarea unuia destul de comună şi acceptabilă în prezent.

Din păcate, deşi saloanele de tatuaje s-au înmulţit, bunul simţ nu. Frumoase şi complexe, tatuajele sunt făcute pentru a fi simbolice, aspectuoase şi să reprezinte ceva plin de sens purtătorului. Însă anumiţi oameni le fac din moft când sunt beţi. Chiar mai rău, unii citesc articole online şi se decid să-şi facă tatuaje şi lor şi prietenilor lor.

Cum scapi de un tatuaj

Dacă ai un tatuaj pe care doreşti să-l îndepărtezi, ai mai jos câteva sugestii pentru a-l îndepărta în condiţii de siguranţă.

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

– Ulei cu vitamina E
– Prosop
– Gel de aloe vera
– Beţişoare de urechi
– Turmeric pulbere
– Exfoliant de caise
– Iaurt

Soluţia 1: Aloe vera

– Ia un castron mic şi amestecă părţi egale de vitamina E cu gel de aloe vera.

– Aplică pe tatuaj, folosind un beţişor de ureche, cu mişcări circulare, pe măsură ce aplici soluţia pe tatuaj. Asigură-te că acoperi întreaga zonă cu tatuajul şi aşteaptă în jur de 5 minute. Clăteşte zona cu apă rece, sub jet.

Cum scapi de un tatuaj. Soluţia 2: Iaurtul

– Ia un castron mic şi amesteca părţi egale de turmeric pudră şi iaurt. Ar trebui să obţii o pastă ca şi consistenţă.

– Aplică pe tatuaj. Foloseşte o lingură sau chiar degetele tale pentru a aplica pasta pe zona tatuată. Lasa-o să se usuce pentru aproximativ 10 minute. Apoi spală zona cu apă călduţă şi șterge cu un prosop.

Soluţia 3: Exfoliant de caise

– Ia o cantitate mică de exfoliant de caise şi pune-l într-un castron mic. Pune şi nişte gel de aloe vera şi vitamina E şi amesteca bine, obţinând astfel o pastă.

– Aplică pasta pe tatuaj. Pune pasta şi freacă tatuajul folosind mişcări circulare, ca de masaj. Lasă amestecul să stea pe acea zonă câteva minute înainte de a clăti cu apa de la robinet.

Cum scapi de un tatuaj. Aplică aceste soluţii pe tatuaj timp de trei săptămâni, până la o lună. De fapt, soluţiile deschid la culoare pigmentul tatuajului. Timpul de îndepărtare a tatuajului variază din cauza unor factori: calitatea cernele, mărimea tatuajului, numărul de culori utillizate etc.

Aceste soluţii organice funcţionează în câteva săptămâni sau luni pentru a îndepărta tatuajul complet. Dacă eşti în grabă să scapi de el, ai putea lua în considerare o opţiune chirurgicală. De asemenea, îţi poţi consulta doctorul pentru alternative de îndepărtare a tatuajului care sunt sigure şi nu lasă cicatrici.

Adauga un comentariu