Cancan ultimă oră

Cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii: „Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi”

Publicat: 13 mai 2022
Anca Serea, Adi Sînă și cei 7 copii
Anca Serea a dezvăluit cum se descurcă zilnic cu cei șase copii

Anca Serea a dezvăluit cum se descurcă la creșterea celor șase copii. Vedeta are doi copii din căsătoria cu fostul soț și alți patru din căsnicia cu actualul ei partener de viață, Adi Sînă. Șatena a dat dovadă de transparență din nou și a recunoscut că rolul de mamă nu este deloc unul ușor. În plus, ea a explicat de ce nu se poate baza foarte mult pe ajutorul cântărețului.

Anca Serea e o femeie cu adevărat împlinită, din toate punctele de vedere. Pe lângă cariera ei de succes, viața îi este înfrumusețată de superba ei familie. Vedeta e mamă a șase copii, doi din căsătoria cu fostul partener, David și Sara, și patru din căsnicia cu actualul ei soț, Adi Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah. Deși partenerul ei nu se află mereu acasă ca să o ajute, aceasta reușește să se descurce de minune în privința rolului de mamă.

Cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii

Într-un interviu recent, Anca Serea a dezvăluit cum se descurcă zilnic cu cei șase copii. Deși aceștia o țin destul de ocupată, fiind foarte energici, vedeta își face timp și pentru ea, dar și pentru partenerul ei de viață, Adi Sînă.

Pentru a se putea ocupa de partea profesională, fosta prezentatoare de la Prima TV apelează la ajutorul unei bone, având în vedere că și artistul e foarte ocupat.

„Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare. Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte înțelegători. De multe ori îmi vin în întâmpinare.

Au program bine stabilit. Ne organizăm în ceea ce privește activitățile și lucrurile pe care trebuie să le facem de zi cu zi. Merg la școală până la 2-3. Suntem foarte ocupați. Sunt o mămică cu normă deplină, aș spune eu.

Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah. Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui. Mămicile sunt cu anumite părți într-o familie, tăticii cu alte părți. Important e să avem un numitor comun”, a spus Anca Serea pentru Antena Stars.

 
Adauga un comentariu