Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Cea mai simplă reţetă la cuptor este cea în care bagi un pui bine condimentat, alegi o garnitură şi obţii o masă savuroasă şi copioasă. Îţi recomandăm puiul cu muştar, la cuptor, cu garnitură de cartofi natur.
Puiul întreg se spală bine şi se acoperă integral cu muştar, apoi se asezonează cu sare şi piper după gust. Puteţi folosi şi oregano sau orice alt condiment preferaţi. Folosiţi o tavă de cuptor, pe care să o ungeţi cu ulei şi în care să aşezaţi puiul condimentat. Cuptorul se încălzeşte la 200 C, iar puiul se lasă aproximativ 1 oră, apoi se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi se supa de pui în tavă.
Se lasă înca 40 de minute la foc mediu. Prelungiţi durata de coacere în funcţie de preferinte şi de tipul cuptorului. Se serveşte totul cald.