Prima pagină » Culinar » Cum se face somonul la gratar, in suc de citrice
Cum se face somonul la gratar, in suc de citrice

Cum se face somonul la gratar, in suc de citrice

15 nov. 2019, 18:53,
în Culinar

Acest somon marinat în suc de citrice este deosebit de aromat şi fraged. Se prepară rapid, cu puţine ingrediente şi e prânzul ideal!

Ingrediente:

  • 2 medalioane somon
    zeama de la ½ lime
    zeama de la ½ portocală
    2 linguri ulei de măsline
    sare
    piper
    6 roşii cherry
    frunze salată
    felii de lămâie

Mod de preparare:

Speli medalioanele de somon şi le usuci. Faci o marinadă din sucul de lămâie, cel de portocale, uleiul de măsline, sare şi piper, după gust. Laşi somonul la marinat 20 de minute, la rece. Îl rumeneşti pe grătarul încins, câte 4-5 minute pe fiecare parte. Tai roşiile cherry în jumătăţi şi le pui 1 minut pe grătar. Serveşti somonul cu roşii, salată verde, pătrunjel şi felii de lămâie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`