Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum se împarte Liviu Teodorescu între familie și carieră. De ce nu ar accepta aventura Asia Express: „Nu am putea să…”

Cum se împarte Liviu Teodorescu între familie și carieră. De ce nu ar accepta aventura Asia Express: „Nu am putea să…”

18 mai 2024, 18:20, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Liviu Teodorescu a dezvăluit cum reușește să se împartă între familie și carieră. Artistul a spus din ce motiv nu ar accepta aventura Asia Express.

Liviu Teodorescu nu numai că se bucură de succes atunci când vine vorba de carieră, ci totodată are parte și de o familie împlinită alături de aleasa inimii lui, Iulia.

Liviu Teodorescu, despre cum se împarte între familie și carieră

Artistul a mărturisit că îi place să repete pentru Te cunosc de undeva atunci când este fiica lui prin preajmă, iar micuța rămâne uimită atunci când îl aude cântând.

Cu atât mai mult, Liviu Teodorescu reușește să se împartă de minune între familie și carieră. El și soția lui au parte și de ajutor cu creșterea fetiței, asta pentru că au angajat o bonă.

Cântărețul stă cu fetița atunci când soția lui are lucruri de rezolvat. Cei doi sunt o echipă bună când vine vorba de micuță!

„Dacă e trează (n.r. fiica lui) repet cu ea, acasă. Cu ea… cu ea prin jur acolo, pentru că mi se pare esențial să vadă și mai târziu să-și aleagă ea ce își dorește să facă, dar măcar să aibă opțiunea asta. Să vadă puterea exemplului. E foarte inteligentă și foarte prezentă pentru vârsta ei. (…) Chiar ieri am stat cu fetița cât a fost ea la sală. Încercăm să ne împărțim așa, avem și o bonă care ne ajută parţial așa. Da, încerc să petrec cât mai mult timp cu ea, mi se pare elementar. Pentru ce fac toate eforturile astea, dacă nu pentru a petrece timp cu ea și pentru a crește și eu alături de ea”, a mărturisit Liviu Teodorescu, pentru Xtra Night Show.

De ce nu ar accepta aventura Asia Express

Liviu Teodorescu nu ar accepta să meargă într-o competiție de lungă durată precum Asia Express ori Power Couple, pentru că știe că fetița are nevoie de părinți lângă ea, mai ales în această perioadă a vieții.

„Momentan fetița e atât de mica încât nu luăm în calcul momentan treaba asta, cred că încă un an de acum nu luăm în calcul să mai participăm sau să particip la un proiect de televiziune întins pe o durată îndelungată, pentru că asta mica este dependentă în primul rând de mama ei. De exemplu, la un proiect cum ar fi Asia Express sau Power Couple, dacă ar fi să particip alături de Iulia, nu am putea să lipsim. O perioadă de timp vom fi nevoiți să stăm pe acasă, în zona casei”, a adăugat artistul.

Artistul a ținut să precizeze că nu îl lasă inima să stea prea mult timp departe de familia lui, așa că face tot posibilul pentru a fi alături de fetiță și soție.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *