Cancan

Cum se înțelegeau de fapt Cristina Țopescu și Gabriela Firea

Publicat: 23 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se înțelegeau de fapt Cristina Țopescu și Gabriela Firea

Cristina Țopescu a vorbit deschis într-un interviu depre adevărata ei relație cu Gabriela Firea și a povestit cum a intrat în politică.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai bune jurnaliste din țara noastră, iar în ultima perioadă ea intrase în politică. Într-un interviu acordat revistei okmagazine jurnalista vorbea despre cum a reușit să facă acest pas și despre cât de mult a ajutat-o Gabriela Firea.

Cristina Țopescu dezvăluia atunci că a vorbit chiar și cu Victor Ponta, care a susținut-o foarte mult la intrarea în partidul. „Eu nu am cerut absolut nimic. Am vorbit cu Victor Ponta, i-am spus că sunt un om de stânga şi că vreau să fac nişte lucruri, iar el a fost foarte încântat şi a zis: „Da, vino în partid!“, declara Cristina Ţopescu la vremea aceea.

Se pare că și Gabriela Firea a ajutat-o foarte mult pe jurnalistă, încă de când a intrat în partid.

„Gabi a fost foarte drăguţă. Dar ar fi trebuit să mă sprijin şi eu. Ar fi trebuit să am altă fire decât am. M-am lămurit cu ocazia asta că n-am nici defectele, dar nici calităţile unui politician. Gabi Firea a spus că mă sprijină pentru europarlamentare, într-o reacţie absolut spontană a ei într-o emisiune, s-a creat o mare vâlvă în partid. Că vezi, Doamne, eu sunt nouă şi deja vreau o funcţie”, povestea Cristina Țopescu la vremea respectivă.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa ei din Otopeni, după ce timp de 3 săptămâni apropiații nu au mai știut nimic de ea. O prietenă este cea care a sunat la 112, după ce s-a uitat pe fereastra apartamentului și a văzut 2 dintre câinii jurnalistei întinți pe jos. Autoritățile cu descoperit că ea ar fi fost decedata de cel puțin 3 săptămâni.

Adauga un comentariu