Bursa Barfelor

Cum se joacă țonțoroiu pe la finansuri: șăf de șăf vreme de câteva minuțele

Publicat: 13 nov. 2020

La începutul ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă o situație care, dacă n-ar fi tristă, ar fi amuzantă rău di tăt! Gurile rele spun că, pe la finansuri, lumea joacă țonțoroiu. Mai exact, cică un șăf serviciu verificări firmulițe, de pren enstetuțiune, pre numele său Mitică Cocârlan, a vrut și el, ca omu’, să plece olecuță în concediu de hodină. În lipsa lui, un alt amploaiat de pe la finansuri, Iogen a lu Alexa, a rămas la butoane.

Numai că, din concediu, Cocârlan a aflat o veste despre Iogen care l-a tulburat peste măsură și l-a sunat de urgență. Cocârlan l-a anunțat pe colegul lui că atât timp cât el e în concediu, el nu îl poate înlocui, că face numa’ prostii și prostioare. Acu’, cică tăți amploaiații de pren finansuri râd de Iogen, care a apucat să fie șăf de șăf numai pentru câteva minuțele! Ce ți-i și cu șăfia asta și cu orgoliile de 2 lei!…

 

 

Comentarii
  • Eugen a fost propus de nastrusnicul Florin Grecu ca si inlocuitor de sef de SIF… ca tot plimbă mapa Eugen. Dar sa fie un plimbă mapa cu decizie, cu numire. Ei, uite ca n-a fost sa fie si Alexa ramine “doar” eternul plimbă mapa…

  • Daca era numit sef Eujien se mai putea da mare…asa tot mic (de inaltime) a ramas desi merge saltaret…eujien vezi ca au la Marelbo cizme “BP-uri”…-bucuria piticilor 😂😂😂

  • Ce va mai roade invidia… adica dom’ Car_cu_Lan, care nici nu stie sa deschida calculatorul, tatucul contribuabililor, sa ia spor conducere pe viata, ca merita. Bravo, colegi! Un coleg tanar si muncitor sa nu ridice capul, ca va supara la maxim!

  • Acest domn Carlan Dumitru racoleaza spaga de pe urma colegilor care intr-adevar isi fac treaba!!! In urma controlului efectuat de echipa “X”, m-am trezit la sediu cu seful Carlan ( cum se recomanda) si mi-a zis ca a fost bine pentru ca asa a hotarit el. Mi-a cerut bani!!!

  • Dumitru Berbecu e miezul aici. Eugen a incercat sa-l sape pe titratul sau sef aflat in covalescenta si uite ca seful si-a aratat caninii. Eugen, ai pierdut! Asa-i cand te vezi mai sus decat poti duce!!!

  • Eugen…culca-te si te odihneste. Asa poate mai cresti putin. De maine vii la servici…ai grija cum te porti sa nu superi pe cineva…stii tu la cine ma refer!!!

Adauga un comentariu