Culinar

Cum se prepară salata italiană cu fasole

Publicat: 01 apr. 2020

Consideri că te-ai răsfăţat în această perioadă din punct de vedere culinar? Ei bine, îţi propunem să optezi pentru această reţetă italiană de fasole. Ai nevoie de câteva ingrediente.

Ingrediente:

– 150 de grame de rucola
– 150 de grame de baby spanac
– trei roşi
– 100 de grame de fasole albă
– 100 de grame de porumb fiert
– un ou fiert
– sare şi piper, după gust

Pentru dressing:

– trei linguri de oţet balsamic
– trei linguri de ulei de măsline
– 10 frunze de busuioc verde
– sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Spală bine frunzele de salată, după care rupe-le în bucăţi mari şi pune-le într-un bol. Clăteşte boabele de fasole şi de porumb, iar apoi lasă-le la scurs. Între timp fierbe oul şi taie roşiile.

Adaugă porumbul şi fasolea peste frunzele de salată, dar şi roşiile şi oul tăiat. Între timp, într-un bol, amestecă ingredientele pentru dressing şi pune-le peste legume. O poţi servi cu crutoane ori cu foccacia şi, de asemeena, poţi să adaugi şi măsline.




Adauga un comentariu