Cancan

Cum se simte Marina Voica, la un an de la operație. „Nu mai merge să trag!”

Publicat: 26 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum se simte Marina Voica la un an de la operație. Nu mai merge să trag
Marina Voica este foarte fericită că Dumnezeu i-a mai dat zile, deoarece iubește viața

În urmă cu un an, îndrăgita artistă Marina Voica trecea printr-o complicată operație pe inimă după ce ajunsese la spital în stare gravă. Din fericire, intervenția a decurs foarte bine, astfel că interpreta de muzică ușoară a trecut peste acest hop. În prezent, Marina Voica s-a recuperat complet întsă trebuie să aibă mare grijă la stilul ei de viață.

Marina Voica este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra interpretă a ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani și a trecut, în urmă cu un an, printr-o complicată intervenție chirurgicală pe cord. Acum, ea simte că viața ei s-a schimbat complet și a mărturisit cum stau, de fapt, lucrurile.

Cum se simte Marina Voica, la un an de la operație

Marina Voica a trecut prin cea mai grea experiență a vieții sale. Anul trecut, cântăreața a fost operată pe cord, după ce a ajuns la spital într-o stare destul de gravă. Dacă mai întârzia, riscau să apară multe complicații, dar medicii au dat tot ce au putut și intervenția a fost una reușită.

Chiar dacă operația a fost una de scurtă durată, a fost extrem de riscantă. Marina Voica a mărturisit că le este foarte recunoscătoare celor care au avut grijă de ea, mai ales medicului ce i-a dat din nou șansa la o viață normală. S-a recuperat complet de atunci, spune că se simte bine și vrea să trăiască mult, pentru că a învățat să iubească viața și mai mult.

„Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească. I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat”, a declarat interpreta Marina Voica.

Marina Voica se descurcă singură

Artista spune că are noroc că este atentă și nu forțează lucrurile. De când s-a operat, și-a dat seama că nu mai este la vârsta la care să își permită să obosească, să facă efort. Mereu va fi recunoscătoare atât medicilor, cât și lui Dumnezeu, pentru că știe că a ajuns în ultimul moment la spital.

„La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare. Dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, un doctor minunat, era prea târziu”, spunea Marina Voica la televizor.

Marina Voica locuiește la Breaza de foarte mult timp și s-a obișnuit singură. Merge la cumpărături, își găsește mereu ceva de făcut, are o grădină cochetă și este foarte fericită că Dumnezeu i-a mai dat zile, pentru că iubește viața. În plus, în această primăvară, a revenit pe scenă, într-un spectacol alături de mai mulți artișțti, la Sala Palatului.

Adauga un comentariu