Actualitate

Cum se usuca rapid rufele pe care le-ai spalat. Un truc foarte simplu si folositor

Publicat: 26 mart. 2020

Cum se usucă rapid rufele. Acest truc foarte simplu este de mare ajutor pentru gospodine și nu numai. Iată cât este de folositor.

Se ştie că toamna, iarna și primăvara, rufele se usucă mult mai greu. Dacă nu ai mult loc în baie, pe balcon sau un uscător, rişti ca hainele să mucegăiască sau ţesătura să putrezească de la umiditate.

Fiecare dintre noi are acasă o maşină de spălat mai mult sau mai puţin performantă pe care se bazează pentru spălarea eficientă a rufelor. Mai mult, maşinile de spălat de generaţie nouă vin cu opţiunile de stoarcere şi uscare.

Cum se usucă rapid rufele

Pentru a rezolva această problemă, o soluţie ar fi să îţi cumperi separat un uscător de rufe, dar această variantă este destul de costisitoare. În caz contrar, poţi apela la acest truc simplu care te va ajuta să îţi usuci mult mai rapid hainele şi lenjeria spălate.

Prosopul uscat este de mare ajutor

Aşadar, pune un prosop uscat şi moale între haine, imediat după terminarea programului de stoarcere şi uscare. Apoi porneşte maşina de spălat într-un nou ciclu de stoarcere. Prosopul va absorbi apa rămasă în rufe, care vor rămâne aproape uscate.

Calcă rufele cu un cearşaf deasupra

De asemenea, o altă metodă este folosirea unui cearşaf uscat şi a fierului de călcat. Dacă vrei să usuci rapid o piesă vestimentară care este relativ uscată, cel mai simplu este să o calci fără abur, cu un cearşaf deasupra.

Astfel, cearşaful va reţine tot aburul care va ieşi din ţesătura la contactul cu fierul de călcat. Astfel că vei călca şi usca materialul în acelaşi timp.loading...

Adauga un comentariu