Cancan

Cum vede Gina Pistol nunta cu Smiley

Publicat: 05 iun. 2020

Fanii cuplului Smiley-Gina Pistol stau cu sufletul la gură de ceva timp, tot așteptând nunta celor doi. Însă, până acum artistul nu și-a cerut iubita în căsătorie.

Pentru a grăbi puțin lucrurile, cred admiratorii celor doi, Gina deja a planificat deja, în detaliu, nunta cu Smiley. În urmă cu ceva timp, Gina Pistol povestea, pe canapeaua lui Capatos, că i-a fost foarte dor de casă, dar mai ales de Smiley, în perioada lungă petrecută în Asia, la filmările show-ului Asia Express.

„Plângeam de dorul său… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag…”, spunea, atunci, Gina!

„Eu sunt bine cum sunt (n.r. – nemăritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 40 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!”, mai spune Gina.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu din martie 2017 și în timpul acesta au fost câteva alarme false în privința nunții lor. Însă nimic serios până acum, se pare. Însă, prezentatoarea show-ului Asia Express ne asigură că îi va purta numele lui Smiley, dacă se va căsători, în cele din urmă cu el, respectiv Maria.

Adauga un comentariu